η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Μεγάλη ζημιά από πτώση πυλώνα της ΔΕΗ

Πολύ σοβαρά προβλήματα δημιουργήθηκαν την Πέμπτη το πρωί στις περιοχές Κανήθου, Δροσιάς, Ξυρόβρυσης,στον οικισμό Οντάθι και γενικότερα σε όλη την περιοχή του νομού που βρίσκεται στην πλευρά της Βοιωτίας από πτώση πυλώνα της ΔΕΗ κοντά στα Ναυπηγεία!!!! 
Η Πολύωρη διακοπή ρεύματος προκάλεσε φοβερές ζημιές σε επαγγελματίες και ιδιαίτερα σε όσους είχαν ευπαθή προϊόντα…. Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες των συνεργείων της ΔΕΗ (ειδοποιήθηκαν και εξειδικευμένοι τεχνίτες από την Αθήνα) απεκατέστησαν γρήγορα την ρευματοδότηση των παραπάνω περιοχών ενώ χρειάστηκε να «κλείσει» και η υψηλή (κρεμαστή) γέφυρα το μεσημέρι της Κυριακής δημιουργώντας περαιτέρω προβλήματα στην πόλη σε μια μέρα που βουλιάζει από Αθηναίους επισκέπτες…. 
Η Οικονομική ζημιά πάρα πολύ μεγάλη και από ότι ακούστηκε προήλθε από τη γνωστή μάστιγα της εποχής –δηλαδή τις κλοπές από τσιγγάνους που έχουν ρημάξει ότι μεταλλικό βρίσκουν στο δρόμο τους …. 


Η αφαίρεση των τεράστιων αντηρίδων από τους πυλώνες μπορεί να έφεραν κέρδος έως και χίλια ευρώ στους κλέφτες αλλά ζημίωσαν το ελληνικό δημόσιο και τους πολίτες με εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ….
 Είναι γεγονός ότι κάτι πρέπει να γίνει…
Ένα ερώτημα που τίθεται είναι γίνεται έλεγχος στις μάντρες σιδερικών της ευρύτερης περιοχής;;;; 
Πως είναι δυνατόν να βρίσκονται μετασχηματιστές της ΔΕΗ, καλώδια με χαλκό και μαντεμένιοι νεροδιώχτες που έχουν αφαιρεθεί από τους υπονόμους σε τέτοιες επιχειρήσεις και να μην διώκονται οι ιδιοκτήτες τους για κλεπταποδοχή;;;;;
 Είναι αλήθεια ότι συνελήφθη πρόσφατα τσιγγάνος στις τσέπες του οποίου βρέθηκαν πέντε αποδείξεις προφανώς από πώληση κλοπιμαίων σε μάντρα της περιοχής Βαθέως;;;;; 
Έγινε έλεγχος σε αυτή τη μάντρα;;;;;