η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Νεότερη Ανάρτηση....(η παλιά έχει κατέβει)


Ο Μιχάλης Τσοκάνης που αυτοχαρακτηρίζεται όπως και πολλοί άλλοι «δημοσιογράφος» προχωρά σε ένα αχαρακτήριστο δημοσίευμα εναντίον του νέου αστυνομικού διευθυντή Βαγγέλη Φλεβάρη επειδή λέει ότι στα νιάτα του ασχολήθηκε με τη μουσική και συγκεκριμένα έπαιζε μπουζούκι….
Δεν γνωρίζουμε πότε ποινικοποιήθηκε η γνώση της μουσικής αλλά το πρόβλημα είναι πως ποτέ δεν θα ποινικοποιηθεί η ανοησία και έτσι προς το παρόν κάποιοι  μπορεί να κοιμούνται ήσυχοι….

Υ.Γ. Ο Αϊνστάιν είχε πει κάποτε…. «Δύο πράγματα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία. Και για το σύμπαν δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ...»

Υ.Γ2 ¨όταν κάποιος αυτοαποκαλείται δημοσιογράφος έχει την υποχρέωση πριν μάθει περί του κώδικα δημοσιογραφικής δεοντολογίας να φροντίζει να γράφει τουλάχιστον σωστά ελληνικά!!!!!

Υ.Γ3. Του ξέφυγε του διώκτη των αστυνομικών διευθυντών του νομού ότι εκτός από καλή γνώση μουσικού οργάνου ο Φλεβάρης είναι και κάτοχος πτυχίου Νομικής οπότε πρέπει και γιαυτό να απολογηθεί (και ποίος ξέρει τι άλλες γνώσεις και προσόντα μας έχει αποκρύψει)

Διευκρίνηση: Δεν θα "ξαναανεβάζαμε" την κατεβασμένη ανάρτηση σύμφωνα με την επιθυμία κάποιου εάν αυτή η επιθυμία δε στηριζόταν σε απειλές για μηνύσεις σε εξύβριση και σε χυδαία συμπεριφορά εναντίον μας σε δημόσιο χώρο... 
Επειδή δεν παίρνουμε χαμπάρι από απειλές και μηνύσεις διευκρινίζουμε πως εάν κάποιος θεωρεί ότι έχει συκοφαντηθεί,ή ότι έχει γραφτεί κάτι ψευδές που τον θίγει μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη...
 Δεν γράφουμε ούτε ανωνύμως ούτε κάτι αναληθές.... 
Θα μπορούσε οποιοσδήποτε με όμορφο τρόπο να ζητήσει την απόσυρση ενός κειμένου.... 
Σε νταήδες και ψευτοτσαμπουκάδες δεν κάνουμε χατίρια, ούτε ανοίγουμε διάλογο μαζί τους!!!