η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 4 Μαΐου 2013

Αισιόδοξος ο Γιάννης για την Ελλάδα (την ώρα που οι Έλληνες στενάζουν από τους φόρους και την ανεργία)


Διαβάσαμε στο eviatop.blogspot.com ότι ο Γιάννης Παπαγρηγορίου πολιτευτής της Νέας Δημοκρατίας είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος για την  πορεία της οικονομίας και πιστεύει ότι τα δύσκολα τελειώνουν το 2013….. Αναρωτιόμαστε  όμως γιατί να μην είναι αισιόδοξος ο Γιάννης και γιατί να ανησυχεί…. 
Με τη βοήθεια του πατέρα του εκδότη της εφημερίδας παν ευβοϊκό Βήμα μπήκε στο γραφείο του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρήστου Θεοδώρου και διορίστηκε υπάλληλος της βουλής…. 
Τότε το ΠΑΣΟΚ ήταν μεγάλο και δημοκρατικό κόμμα και είχε την στήριξη της οικογένειας Παπαγρηγορίου….
Δεν είχε βουλιάξει τη χώρα ούτε έπαιζαν ρόλο οι κατηγορίες περί σκανδάλων και άλλων τινών ευτράπελων….
 Εξάλλου όπως έλεγε και ο τότε πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης …. «όποιος είχε στοιχεία ας πήγαινε στον εισαγγελέα»… 
Εν συνεχεία όταν έχασε τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ και προκειμένου να μη μείνει μετέωρος ο Γιάννης Παπαγρηγορίου πήγε ως συνεργάτης στο Γραφείο άλλου υπουργού…. 
Τι σημασία είχε που ήταν της Νέας Δημοκρατίας ο Κώστας Μαρκόπουλος;;;;…. 
Το ΠΑΣΟΚ πια ήταν στην αντιπολίτευση και δεν είχε να προσφέρει κάτι στο Γιάννη…..
Μόλις ο Κώστας Μαρκόπουλος έχασε την υπουργική καρέκλα ο Παπαγρηγορίου υιός πήγε στον Σίμο Κεδίκογλου αλλά εκεί δεν ευδοκίμησε για μεγάλο διάστημα…. 
Αισθανόμενος πάλι μετέωρος αλλά επιθυμών σφόδρα να παραμείνει ως συνεργάτης πολιτικού προσώπου και όχι ως απλός υπάλληλος της βουλής με 16 μισθούς και όλα τα οφίτσια των γνωστών υπαλλήλων χτύπησε την πόρτα του Λαϊκού ορθόδοξου συναγερμού και έγινε συνεργάτης της κοινοβουλευτικής του ομάδας…. 


Στις τελευταίες εκλογές εγκατέλειψε λίγο πριν την εκλογική του κατάρρευση και το ΛΑΟΣ και επέστρεψε ως πολιτευτής στη Νέα Δημοκρατία για να σώσει την Ελλάδα από την κρίση και να δώσει νέα πνοή στην κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του νομού….
 Σήμερα παραμένει υπάλληλος της ελληνικής βουλής (δηλαδή από τους υψηλά αμειβόμενους Έλληνες εργαζόμενους) είναι πολιτικό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και ο Μπαμπάς του πρόεδρος της Ευβοϊκής Συνεταιριστικής Τράπεζας η οποία συνεργάζεται με αρκετά ευβοϊκά μέσα ενημέρωσης που όταν έρθει η ώρα εκτιμούμε ότι θα βοηθήσουν το Γιάννη στην πολιτική του σταδιοδρομία…
 Με τέτοια πορεία και τόση πολιτική πολυσυλλεκτικότητα και εμείς θα ήμασταν αισιόδοξοι στη θέση του….
 Δεν έχει κανένα άγχος ο Γιάννης…. 
¨Όλα θα πάνε καλά…. 
Χάρη στα κορόιδα που ψηφίζουν!!!!