η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Θα της κοπεί η όρεξη (μη φας έχει γλαρόσουπα)



Αυτό θα πει αντικειμενική δημοσιογραφία… όταν γίνεται έργο στο Αλιβέρι είναι προεκλογικό και το κάνουν για να κοροϊδέψουν τους δημότες.. ¨όταν γίνεται έργο στην παραλία της Αρτάκης –ένα μήνα πριν τις εκλογές-βγάζουμε και τον εργολάβο, εξυμνούμε τον αρμόδιο αντιδήμαρχο, καθησυχάζουμε τους καταστηματάρχες…. Το ίδιο ισχύει και για τους υπόλοιπους δήμους.. Ερέτρια, Ιστιαία κλπ… Παντού εκτός από την Κύμη και το Αλιβέρι… Είναι μάλλον ξεκάθαρο ότι το μόνο άγχος της «δημοσιογράφου» είναι το να χάσει τις εκλογές η παρούσα δημοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου.. Κρίμα που θα της κοπεί η όρεξη μετά τις εκλογές!



Κάνει ο δήμος προσπάθειες για την ανάδειξη της Κύμης με τους Γάλλους αναρριχητές, κάνει έργα στο Αλιβέρι και κατά την Ντίνη δεν γίνεται τίποτα.. Φέρνει η Βότση το πλανητάριο στο δήμο και το παρουσιάζει σαν να φτιάχτηκε η Ακρόπολη με τον Παρθενώνα Αλιβερίου

Όσο για τα γάλατα των εργαζομένων του 2011,2012 και 2013 που δεν τα είχε δώσει ο Θωμάς και τα έδωσε ο Μπουραντάς, η κυρία Ντίνη το έκανε γαργάρα… Για τα γάλατα του 2018 που είχε μπει κωδικός στον προϋπολογισμό και έγινε κατάσχεση στο λογαριασμό του δήμου και δεν τα πήραν οι εργαζόμενοι μπορεί να πάρει το φίλο της το Θωμά να της τα εξηγήσει… Ας σταματήσει να λέει τόσα ψέματα η κυρία Ντίνη από την αγωνία της να στηρίξει τον πρώην δήμαρχο..

Δυστυχώς για την κυρία αυτή που κακοποιεί συνεχώς την αλήθεια εις βάρος της δημοτικής αρχής ο στόχος της δεν θα επιτευχθεί.. θα της κοπεί η όρεξη από την ετυμηγορία των δημοτών στις ερχόμενες εκλογές..

Υ.Γ. Τέτοιου είδους κακή αντιπολίτευση και τέτοια ψέματα δεν έλεγε ούτε ο ίδιος ο Θωμάς