η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Άρωμα νίκης¨ στον Οξύλιθο για τον κατηγορούμενο υποψήφιο


Προχθές, 1/4/2019, πραγματοποιήθηκε μεγαλειώδης (;;;;;;) συνάντηση των Νέων Οριζόντων, στον Οξύλιθο. Παρευρέθη πλήθος κόσμου (21 νοματαίοι). Αθρόα ήταν η προσέλευση των Οξυλιθιωτών (νοματαίοι 4) καθώς και του μεταφερόμενου (πλήθους;) από 5 γειτονικά χωριά (νοματαίοι 17).

Αν και ήταν πρωταπριλιά, το γεγονός δεν επιδέχεται αμφισβήτησης, διότι οι Οξυλιθιώτες ξύπνησαν σήμερα το πρωί ζαβλακωμένοι.

Το πολύ έντονο ¨άρωμα νίκης¨ … τόσο έντονο που βρόμισε ο τόπος από το πολύ άρωμα…




Υ.Γ. (δι’επισήμων χειλέων) Γελάει ακόμα ο κόσμος με την ανάρτηση για την παρουσία του Χρήστου Σαμαρά, του Αλέξανδρου Θεοδώρου,του Αλέξανδρου Ηλία, του Γιώργου Κότσαρη, του Γιώργου Μπόκαρη, και του Γιώργου Ζέρβα, σε εκδήλωση βουλευτή καθώς οι άνθρωποι δεν είχαν πάει σε αυτή την εκδήλωση αλλά παραβρίσκονταν με το Βασίλη Πολύχρονο από την Οκτωνιά στο ίδιο μαγαζί αλλά σε άλλο τραπέζι. 

Όπως γελάει με αυτά που γράφουν τα παπαγαλάκια του Θωμά ότι ο κατηγορούμενος που θα εκπέσει από δημοτικός σύμβουλος 10 μέρες μετά την εκλογή του θα βγει δήμαρχος από την πρώτη Κυριακή



Υ.Γ.2. Θα αρχίσουμε σύντομα να δημοσιεύουμε όσα έγραφαν τα νέα της Ερέτριας (η εφημερίδα της κ Ντίνη)για το Θωμά στο θέμα του σπιτιού Παπανικολάου, για τα σκουπίδια στους Παραμερίτες, και για την εντολή που έδινε ο κ Ποθητάκης ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Κύμης Αλιβερίου να μην επιτρέψουν την είσοδο στο δημοτικό συμβούλιο στην κυρία Έφη Ντίνη…

 Βεβαίως  ο κ Ποθητάκης σε πρόσφατη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου έλεγε άλλα για την κυρία Ντίνη ενώ ο Θωμάς της έκανε τον σωφέρ και την έτρεχε στα αστυνομικά τμήματα.