η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 23 Απριλίου 2019

Μετά τα εικονικά έργα σε Αϊ Γιάννη και Τραχήλι εμφάνισαν έργα και στις Κονίστρες!!!

Ευτυχώς που υπάρχει και ο συνδυασμός του πρώην δημάρχου στο δήμο Κύμης Αλιβερίου και γελάμε λιγάκι με τις εκλογές διότι οι άνθρωποι που κατέστρεψαν το δήμο Κύμης Αλιβερίου (Οικογένεια Θωμά και οι συν αυτώ, με τους μαϊμού εργάτες καθαριότητας και τους πεντοχιλιαρικάκηδες) έχουν κάνει το ψέμα επάγγελμα και κυκλοφορούν στο διαδίκτυο φωτογραφίες με δήθεν έργα τους…. Είναι τόσο θρασείς που πολλές φορές βάζουν και έργα των αντιπάλων τους εμφανίζοντας τα ως δικά τους..

Πριν λίγες μέρες μετά τα ψευτοέργα που ανήρτησαν για το Τραχήλι , τον Αγιο Λουκά και τους Παραμερίτες και ενώ αναγκάστηκαν να κατεβάσουν τις φωτογραφίες από τα δήθεν έργα στον Αί Γιάννη (που υπήρχαν μόνο στη φαντασία τους-τόλμησαν να γράψουν ακόμα και για τον ηλεκτροφωτισμό του γηπέδου ποδοσφαίρου που έκανε ο Μπουραντάς το 2018!!!) ανήρτησαν και φωτογραφίες με τα «έργα» του Θωμά στις Κονίστρες..

Λοιπόν ας τα πάρουμε ένα-ένα… έχουμε και λέμε!

Το γήπεδο της Βρύσης το έφτιαξε ο Μπουραντάς όταν ήταν Νομάρχης μαζί με το Γήπεδο του Μονοδρίου (Γήπεδο Δ.Παπαναστασίου)… Ο Πρώην δήμαρχος Θωμάς ούτε έκανε τον ηλεκτροφωτισμό ούτε την ύδρευση..

Βάζουν φωτογραφία από το Πούρι ρέμα… Μια παρανομία του Θωμά…

Γράφουν ότι ανακαίνισαν το κτήριο Βάχλα… Ούτε κατά διάνοια δεν το ανακαίνισαν… εκτός αν έχουν τίποτα τιμολόγια σαν τους ελαιοχρωματισμούς που έκαναν στο 1ο δημοτικό Κύμης όταν κάηκε επί θητείας τους και σαν τα κουφώματα που τοποθέτησαν στο καμένο σχολείο τα οποία τα πλήρωσαν αλλά δεν υπήρξαν πουθενά….

Λένε ότι εφάρμοσαν την ανακύκλωση στο δήμο Κύμης Αλιβερίου.. Μέγα ψέμα.. ξεκίνησαν στην αρχή κάποιο πρόγραμμα ανακύκλωσης και μετά (υπάρχουν φωτογραφίες που) άδειαζαν τα ανακυκλώσιμα υλικά μέσα στη χωματερή!!!

Γράφουν για τον εξωραϊσμό των πηγών Κάβουρα… Ποιόν ακριβώς εξωραϊσμό εννοούν ότι έκαναν στις πηγές κάβουρα;;;; Μήπως είχαν στείλει το Λουκά τον παπά με σκούπα και φαράσι να καθαρίσει το μέρος (εξού και η πληρωμή του από την καθαριότητα;;;; έπαιρνε πεντοχίλιαρα αβέρτα)

Γράφουν ως έργο του Θωμά την επικοινωνία με τους δημότες.. από πότε είναι έργο να γυρνάς στα χωριά και λες ψέματα στον κόσμο;;;;

Τολμούν να γράφουν για ελαιοχρωματισμούς στο Γυμνάσιο Λύκειο και στο νηπιαγωγείο Κονιστρών τα οποία τα είχαν σε πλήρη εγκατάλειψη –όπως όλα τα σχολεία- και ήρθε η δημοτική αρχή Μπουραντά με το Σαμαρά και το Δημά για να ξαναδούμε στο δήμο βαμμένο σχολείο… Η πρώην δημοτική αρχή ως γνωστόν τύπωνε ημερολόγια του Α.Ο. Κύμης με τα λεφτά των σχολικών επιτροπών.

Τολμούν να γράφουν για αγροτική οδοποιία… Πάντως στο Τραχήλι που βρεθήκαμε πρόσφατα μας είπαν ότι  είχε να γίνει αγροτική οδοποιία από το 2011!!!(τότε δηλαδή που εξελέγη ο πρώην)