η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2018

Υπερωρίες για τους συριζαίους, ανεργία και φόροι για τους πολίτες



Μετά τα επιδόματα ενοικίων έχουμε πάρτι με υπερωρίες για τους υπαλλήλους του Μαξίμου και γενικά τους ανθρώπους του Τσίπρα. Δώδεκα αποφάσεις που έχουν αναρτηθεί στη Διαύγεια εκθέτουν Τσίπρα, Φλαμπουράρη, Δραγασάκη, Βερναρδάκη, Τζανακόπουλο και Λιάκο. Όπως γράφει και ισχυρίζεται η εφημερίδα,Ελεύθερος Τύπος από τις 12 Φεβρουαρίου έχουν προβλέψει τις ώρες εργασίας των υπαλλήλων για το Μάρτιο. 
Ως και 600.000 φτάνει το ετήσιο μπόνους με κονδύλια που εγκρίνονται πριν καν πραγματοποιηθούν οι υπερωρίες των υπαλλήλων.
Την ίδια ώρα, 300.000 πολίτες λόγω αδυναμίας έχασαν τη ρύθμιση των 100 δόσεων προς την εφορία.





Ο ΣΥΡΙΖΑ, που ως αντιπολίτευση κατήγγελλε
και έκανε ερωτήσεις στη Βουλή για το κόστος του πρωθυπουργικού γραφείου και των μετακλητών την ώρα που ο ελληνικός λαός πληρώνει την οικονομική κρίση, τώρα ως κυβέρνηση δεν έχει τέτοιες αγωνίες.
Κάτι που φαίνεται άλλωστε από τις συνεχείς αποκαλύψεις για διορισμούς συγγενών και φίλων, για φωτογραφικές προκηρύξεις και για προκλητικά προνόμια βουλευτών και υπουργών



Στον ίδιο «δρόμο» και η αποκάλυψη του Ελεύθερου Τύπου για το νόμιμο «ρουσφέτι» στη νύφη του πρωθυπουργού, η οποία εργάζεται παράλληλα και στο Δημόσιο αλλά και στο γραφείο του υφυπουργού Κοινωνικής Ασφάλισης, Τ. Πετρόπουλου, ως μετακλητή.
Ετσι, καθ’ όλα νόμιμα δικαιολογείται το επιμίσθιο που λαμβάνει (επαύξηση μισθού) έως και 30% για την παράλληλη άσκηση καθηκόντων που προσφέρει.



Ολα αυτά, βέβαια, την ώρα που η κυβέρνηση εξακολουθεί να μειώνει μισθούς και συντάξεις και να καταργεί το ΕΚΑΣ, χωρίς να κάνει καμία οικονομία στις ευρύτερες δαπάνες του Δημοσίου και κυρίως στα κονδύλια που διαθέτει για τις στρατιές μετακλητών και ημετέρων.