η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

2ος ο Τάσσης στον 7o ημιμαραθώνιο Αθήνας-μεγάλη επιτυχία για τη Χαλκίδα



Την 2η θέση με χρόνο 1 ώρα 9 λεπτά και εικοσιπέντε δεύτερα κατέλαβε ο 20χρονος Γιώργος Τάσσης αθλητής του Α.Ο.ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ στον ημιμαραθώνιο της Αθήνας που διεξήχθη σήμερα το πρωί στην πρωτεύουσα… ο Χαλκιδέος αθλητής ήταν από την αρχή στους οδηγούς της κούρσας (πρώτη και δεύτερη θέση)



Πρόκειται για ένα εξαιρετικό παιδί με λαμπρό μέλλον ο οποίος αποτελεί διαφήμιση για τη Χαλκίδα και για το σύλλογό του



Θα πρέπει βέβαια απουσία της επίσημης πολιτείας και της αυτοδιοίκησης, να βρεθούν κάποιοι σοβαροί επιχειρηματίες με αγάπη για την πόλη τους και τον αθλητισμό οι οποίοι να μπούν χορηγοί στην προσπάθεια αυτού του νέου για να μην παει χαμένο το ταλέντο του…. Να μπορέσει να προχωρήσει στην Ελλάδα και το εξωτερικό



Την πρώτη θέση κατέλαβε ο Κώστας Γκελαούζος αθλητής του Παναθηναϊκού (28 ετών) ο οποίος στα μέσα της διαδρομής ξέφυγε από τον Τάσση και διατήρησε την πρώτη θέση μέχρι το τέλος κάνοντας και ρεκόρ διαδρομής (1 ΄΄ωρα και 8 λεπτά)



Ο ΄΄Α.Ο.ΤΡΙΤΩΝ ΧΑΛΚΙΔΑΣ΄΄ συστάθηκε το 1990 και ενεργοποιείται στον χώρο του κλασσικού αθλητισμού. Ιδρυτής του ήταν ο Γιώργος Κατσικάρος, ο οποίος προσέφερε τις υπηρεσίες του για περισσότερο από πενήντα χρόνια στον Ελληνικό Στίβο. Είχε διατελέσει αντιπρόεδρος του ΣΕΓΑΣ, όπως επίσης και διοικητικός παράγοντας μεγάλων συλλόγων της χώρας.



Ο σημερινός πρόεδρος του Τρίτωνα Χαλκίδας είναι για 2η τριετία ο ΤΑΓΚΗΣ ΗΛΙΑΣ, ο οποίος μαζί με το διοικητικό συμβούλιο προσπαθεί να συνεχίσει το έργο του ιδρυτή του συλλόγου, μεταδίδοντας την αγάπη στον αθλητισμό και το ευ αγωνίζεσθαι, με σκοπό την ανάπτυξη σωστών ανθρώπων και καλών αθλητών