η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 7 Φεβρουαρίου 2018

Νοβαρτομακεδονία! Το δέχονται κι ο Νίμιτς με το Ζόραν;

Ο τρόπος με τον οποίο πολιτεύεται η κυβέρνηση είναι μάλλον προβλέψιμος και αυτοκαταστροφικός ως προς την ίδια.

Μετά από μια 100% αποτυχημένη εκστρατεία εξουδετέρωσης και εν συνεχεία απαξίωσης των μεγάλων Συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, η κυβέρνηση έπαιξε το χαρτί της Novartis.

Εμείς οι απλοί πολίτες ελάχιστα έχουμε καταλάβει για το θέμα αφού ποτέ δεν παρουσιάστηκε σωστά και ολοκληρωμένα. Το πιθανότερο είναι πως με τον τρόπο με τον οποίο γίνεται προσπάθεια να έρθει στην επικαιρότητα, μάλλον έτσι θα συνεχίσουμε και θα το απαξιώσουμε εντελώς.

Η Νοβάρτις δεν έχει το ειδικό βάρος της Μακεδονίας. Αν πράγματι υπάρχει κάποιο σκάνδαλο, τότε αυτό όφειλε να είχε έρθει από καιρό. Ποιος πιστεύει ότι ο τρόπος με τον οποίο εισήχθη δεν έγινε για να στραφούν αλλού τα φώτα της προσοχής;

Τελικά αν και η κυβέρνηση έχει μεγαλώσει στα πεζοδρόμια και τις διαδηλώσεις, φαίνεται ότι δεν αφουγκράζεται τον παλμό της κοινωνίας.

Τα σκάνδαλα, είτε υπαρκτά είτε όχι, περνούν σε δεύτερη και τρίτη μοίρα, όταν δεν έχεις δουλειά, δεν έχεις να φας, σου κατάσχουν τα δεσμευμένα χρήματά σου στην τράπεζα και διαβλέπεις τον κίνδυνο κάποιοι ξένοι να αρχίσουν να διεκδικούν τον τόπο σου αν εσύ δεν αντιδράσεις.

Νοβαρτομακεδονία! Άραγε το δέχονται κι ο Νίμιτς με το Ζόραν (όπως τον αποκαλεί ο Αλέξης λες και είναι φίλοι από παλιά);

Στρατής Μαζίδης