η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018

Υπάρχουν και αυτοί που βλέπουν τα συλλαλητήρια ως μπίζνες….



Καραβάνια από όλη την Ελλάδα αλλά και μεμονωμένοι καταφθάνουν στην Αθήνα για να ενώσουν τη φωνή τους με όσους «διαπραγματεύονται» το όνομα της Μακεδονίας αγνοώντας την ιστορία και την ταυτότητα των Ελλήνων Μακεδόνων….

Πολλοί και οι διαμαρτυρόμενοι από την Εύβοια που μετακινούνται με δικά τους μέσα αλλά και με το τρένο ή τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ… Ανάμεσα στους εθνικά υπερήφανους Έλληνες όμως είναι και αυτοί που δεν καταλαβαίνουν και πολλά από ιστορία αλλά θα πάνε στην Αθήνα για δουλειά….




Σε ένα πηγαδάκι από Ρομά της Χαλκίδας την Παρασκευή το πρωί έξω από δημόσια υπηρεσία σχεδίαζαν τον τρόπο που θα μετακινηθούν από τη Χαλκίδα για να πουλήσουν ελληνικές πλαστικές σημαίες….


Οι Ρομά είναι έμποροι από τα γεννοφάσκια τους και μπορεί να μην γνωρίζουν από αλυτρωτισμούς και παραχάραξη της ιστορίας, ξέρουν όμως πολύ καλά πως ένα εκατομμύριο συγκεντρωμένοι άνθρωποι στο κέντρο της Αθήνας σημαίνει ένα εκατομμύριο ευρώ κέρδος αν ο καθένας πάρει από μια σημαιούλα αξίας  ενός ευρώ…..


Μαζί με τους Ρομά βρέθηκε και ένας πακιστανός μετανάστης που τους ζητούσε να τον πάρουν μαζί τους να πουλήσει και αυτός σημαίες…..


Ο ηλικιωμένος τσιγγάνος όμως του είπε…. Ίσως είναι επικίνδυνο να έρθεις εσύ μαζί….


Γιατί μπορεί να είναι έμπορος ο Ρομά αλλά είναι και γάτος από γεννησιμιού του….


Με τόσες ακροδεξιές οργανώσεις ανάμεσα στους συγκεντρωμένους ένας πακιστανός μετανάστης αποτελεί κόκκινο πανί….