η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 8 Μαρτίου 2014

Από καταληψίες υποψήφιοι….


Τι κάθονται και παιδεύονται και φτιάχνουν συνδυασμούς ανέργων στο Εργατικό κέντρο Εύβοιας αφού αν δεν καταφέρουν να εκλεγούν μπορούν να πάνε και να κάνουν καμιά κατάληψη στο δημαρχείο για κανα δίμηνο μέχρι να ξανανοίξουν τα εργοστάσια…
Δυστυχώς στο εργατικό κέντρο της Εύβοιας εδώ και πολύ καιρό έχουν χάσει εντελώς τη μπάλα…..
Έχουν μετατρέψει το δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο του νομού από εκπρόσωπο του εργατικού κινήματος ,φορέα διαλόγου και παραγωγής πολιτικού έργου σε διαμαρτυρόμενο διαλυμένο σωματείο που επιδίδεται σε σπασμωδικές κινήσεις εντυπωσιασμού, επί το πλείστον αποτυχημένες!!!


 Περιμένουμε με ανυπομονησία και τους δημοτικούς συνδυασμούς του Επιμελητηρίου Εύβοιας, του Τεχνικού Επιμελητηρίου, του Οικονομικού Επιμελητηρίου, της Ένωσης των Αγροτικών Συνεταιρισμών, του Εμπορικού συλλόγου Χαλκίδας της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών, ενώ συνδυασμό μπορούν να συγκροτήσουν και οι ομάδες (ΑΟ. Χαλκίδος, Ίκαρος, ΠΑΟ Κανήθου κλπ. κλπ)
Υποψήφιοι μπορούν να τεθούν και πρώην πρόεδροι φορέων (π.χ. Νίκος Γκαβέτας στον εμπορικό σύλλογο, Μιχάλης Σίδερης στο Επιμελητήριο κλπ) οι οποίοι θα τύχουν ευνοϊκής μεταχείρισης και τσάμπα διαφήμισης από μεγάλη τοπική εφημερίδα… τζερτζελές να γίνεται!