η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 20 Μαρτίου 2014

στη Χαλκίδα η Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών και Δανειοληπτών


Στην Χαλκίδα έχει πλέον παράρτημα η Πανελλήνια Ένωση Καταναλωτών, Επενδυτών και Δανειοληπτών (Π.Ε.Κ.Ε.Δ), η οποία στηρίζει και βοηθά όλους τους δανειολήπτες σε όλη τη χώρα.
Τα ιδρυτικά της μέλη , έχουν πολλά χρόνια πείρας στη συμβουλευτική και σε αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προστασία του καταναλωτή και του δανειολήπτη.
Πρώτο τους  μέλημα ο σεβασμός στην αξιοπρέπεια του κάθε συνανθρώπου μας.
Ο ιδρυτής και επίτιμος πρόεδρός ο κ. Θ. Θανόπουλος με 17 χρόνια πείρα στη συμβουλευτική και με αγωνιστικές παρεμβάσεις για την προστασία του καταναλωτή και του δανειολήπτη, με την επιμονή που τον χαρακτηρίζει πέτυχε την αλλαγή της τακτικής των τραπεζών με τα πανωτόκια, πολέμησε ενάντια στον Τειρεσία , στις εισπρακτικές εταιρείες και εν τέλει κατάφερε σε συνεργασία με την τότε υπουργό Λούκα Κατσέλη, να φτάσει στη Βουλή ο νόμος που εξασφαλίζει τις ευνοϊκές ρυθμίσεις για τους υπερχρεωμένους πια Έλληνες πολίτες.

Η Ένωση στέκεται στο πλευρό όλων των δανειοληπτών και συνεργάζεται με άλλους Συλλόγους, Σωματεία και Ενώσεις καταναλωτών ώστε να πάψουν οι απρόβλεπτες ενέργειες των τραπεζών, που στόχο είχαν την οικονομική κατάρρευση του Έλληνα πολίτη και επιχειρηματία, με αντίστοιχο καταχρηστικό πλουτισμό των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

Η Π.Ε.Κ.Ε.Δ δίνει τα εργαλεία για να φέρει  άλλη πνοή στον τόπο.

Αγωνίζεται για  να κερδίσουμε τη ζωή που προσπαθούν να μας στερήσουν!!
Πρέπει όλοι μαζί να πούμε:
 ΟΧΙ στους πλειστηριασμούς
 ΟΧΙ στις αυτοκτονίες
 ΟΧΙ στην εξαθλίωση των πολιτών της χώρας μας

 ΟΧΙ στην οικονομική χειραγώγηση.
ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος άστεγος στην χώρα μας, ΚΑΝΕΝΑΣ άλλος νεκρός.

Πλήθος εθελοντών, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους και με τους νομικούς  συμβούλους, διασφαλίζεται η  συνέχεια της ζωής μας  προστατεύοντας την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ μας.

Για την Εύβοια τους εθελοντές της Π.Ε.Κ.Ε.Δ θα βρείτε  στην διεύθυνση : Ελ. Βενιζέλου 19, Χαλκίδα
τηλ επικοινωνίας : 2221 305043