η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 28 Μαρτίου 2014

Κάνει πως δεν θυμάται


Άρχισε πάλι την τρομολαγνεία για το νέο νοσοκομείο Χαλκίδας ως ο πρώτος διδάξας κύριος  Κώστας Μαρκόπουλος ο οποίος ήταν αυτός που με ανακοινώσεις του μας έλεγε πως το έργο δεν πρόκειται να δημοπρατηθεί…. 
Ήταν από την αρχή γνωστό πως ξεκίνησε χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί  όλα τα χρήματα και σήμερα που οι εκλογές πλησιάζουν πρέπει να βρεθεί ένα ωραίο θέμα για να παίξει στα Μέσα ενημέρωσης το όνομα Μαρκόπουλος…. 
Μαζί με την ελλιπή χρηματοδότηση όμως ο πρώην υπουργός τουρισμού ανακάλυψε και κάτι άλλο…. ¨ότι τους προέδρους (πχ στη Χαλκίδα) στα Νοσοκομεία διορίζουν κάποιοι βουλευτές με την απαράδεκτη νοοτροπία  να εκμεταλλεύονται για ψηφοθηρία τις θέσεις δημοσίων λειτουργών….
 Ξεχνάει μάλλον ο κ Μαρκόπουλος (ή κάνει πως δεν θυμάται) ότι την εποχή της υπουργικής του παντοδυναμίας ήταν εκείνος που μετέρχονταν τέτοιες μεθόδους για να επικρατήσει πολιτικά…
Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ονόματα και να θίξουμε οικογένειες……..


Υ.Γ. το άλλο το απίστευτο που ακούσαμε είναι ότι γνωρίζει πράγματα για τον τρόπο διοίκησης του νοσοκομείου που θα αποκαλύψει εάν δεν διορθωθεί ο Πρόεδρος…. 
Μήπως μιλάμε για καραμπινάτη περίπτωση συγκάλυψης ή για πολιτικό εκβιασμό;;;;;;;;;;;;