η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 12 Ιουνίου 2013

Άρχισαν οι εκφοβισμοί!!!


Τηλεφώνησε στον ιδιοκτήτη του Ραδιοφωνικού σταθμού Εύριπος Βασίλη Σμπιλίρη η κυρία Ματίνα Ρέτσα και ζήτησε την ηχογραφημένη εκπομπή της Τετάρτης 12 Ιουνίου των Νίκου Αγγελή και Τάκη Δημητρακόπουλου επειδή ο πρώτος και ιδιοκτήτης του μπλοκ eviain ανέφερε πως η αμοιβή της ανέρχεται σε τρεισήμισι χιλιάδες ευρώ το μήνα….

Ο Γράφων που τυγχάνει και παρουσιαστήs της εκπομπής πληροφορεί την κυρία Ρέτσα ότι το ποσό αυτό ακούστηκε την προηγούμενη νύχτα στην εκπομπή της Έλλης Στάη από συνάδελφό της στην ΕΡΤ και από εκεί το αναμεταδώσαμε!!!! Τέτοιες συμπεριφορές εκφοβισμού χρησιμοποιεί η κυρία Ρέτσα για να μας φιμώσει;;;;;
 Έτσι λειτουργούν οι συνεργάτες του κυρίου Κεδίκογλου;;;; 
Αυτές τις πρακτικές ακολουθούσαν και στην κρατική τηλεόραση;;;;;


Πληροφορούμε λοιπόν την κυρία Ρέτσα πως αναμεταδώσαμε το ποσό των απολαβών της από το κρατικό κανάλι χωρίς να έχουμε ασχοληθεί προσωπικά με το εκκαθαριστικό της το οποίο ουδόλως μας απασχολεί…. 

Εάν θέλει όμως να προσφύγει εναντίον κάποιου ας το κάνει κατά του υπογράφοντος Νικολάου Αγγελή του Αποστόλου και της Ευαγγελίας ο οποίος μέσα από τον παρόν μπλοκ δηλώνει ότι η πρόσληψή της στην κρατική τηλεόραση δεν έγινε αξιοκρατικά….. Εκφράζουμε τη βεβαιότητα ότι η εν λόγω κυρία δεν διαθέτει τουλάχιστον τα τυπικά προσόντα (για να μην πούμε και τα ουσιαστικά) να αναλάβει μια τόσο υπεύθυνη θέση….


Για το δε κύριο Κεδίκογλου θα λέγαμε ότι δεν δικαιούται να ομιλεί για αδιαφάνεια στις προσλήψεις της ΕΡΤ όταν ο ίδιος έχει τοποθετήσει συνεργάτιδά του με τέτοιο τρόπο, θα προσθέσουμε ότι άλλα έλεγε πριν από ένα χρόνο για τη δημόσια τηλεόραση στην οποία τότε δεν διέκρινε αυτά που κατήγγειλε προσφάτως και θα του συστήναμε να είναι πιο προσεκτικός στις δηλώσεις του για μια επιχείρηση στην οποία μπήκε ως αμούστακο παιδί και άπειρος δημοσιογράφος για να παρουσιάσει το δελτίο ειδήσεων επειδή ετύγχανε ο πατέρας του να είναι πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ και πρωροκλασσάτο στέλεχος του !!!!!

Νίκος Απ. Αγγελής

(στη διάθεση της κυρίας Ρέτσα για οποιαδήποτε μήνυση)

Υ.Γ. Είμαστε μαθημένοι σε τέτοιες πρακτικές….
Κάποτε κάποιος νομάρχης Εύβοιας τηλεφωνούσε σε όλα τα μέσα ενημέρωσης που εργαζόμασταν και απαιτούσε την απόλυσή μας επειδή δεν μπορούσε να μας κάνει μήνυση στην κριτική που του ασκούσαμε…
 Από τους τρεις ιδιοκτήτες μέσων ενημέρωσης που είχε πάρει τηλέφωνο οι δύο είχαν ενδώσει φοβούμενοι μην πέσουν στη δυσμένεια του…. 
Μόνο η Μίνα Ζησίμου όμως (αν και μοναδική γυναίκα) εκδότρια του ευβοϊκού τύπου αποδείχτηκε ότι φορούσε παντελόνια και αγνόησε τις απειλές…. 
Συνηθισμένα λοιπόν τα βουνά από τα χιόνια!!!!!