η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 6 Ιουνίου 2013

Εκλογές με φωτογραφίες και με τις πλάτες των μπαμπάδων;;;;

Με αυτή τη  φωτογραφία ,με την τήβεννο του κολεγίου Ντιρί και με λεζάντες στο διαδίκτυο του τύπου «νέα άφθαρτη» και άλλα τοιαύτα τετριμμένα κλισέ φιλοδοξεί ο αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας να εκλέξει την κόρη του στο διοικητικό συμβούλιο της συνεταιριστικής τράπεζας Εύβοιας από την οποία εξαρτάται το μέλλον εκατοντάδων επιχειρήσεων του νομού και δεκάδων υπαλλήλων του τραπεζικού ιδρύματος….
 Οι  συμμαχίες Σίμωση, Σταθόπουλου, Θαλάσση, Αγιοστρατίτη, Κούκου, Σταματούκου, Σταύρου και λοιπών, προωθούν την 25χρονη Κωνσταντίνα κόρη του Γιώργου Σταθόπουλου, τον εικοσιπεντάχρονο Δ. Γαρέφαλλο γιο του αντιδημάρχου Ερέτριας (και υποψήφιου με το Σίμωση στο Επιμελητήριο ) και τον τριαντάχρονο Μπαρούτα, να διαχειριστούν τις καταθέσεις των Ευβοέων και να πάρουν σημαντικές αποφάσεις για την ανάπτυξη της τράπεζας…. 
Αυτό δεν θα είναι διοικητικό συμβούλιο Τραπεζικού συνεταιρισμού….
Ο χορός αποφοίτων του αμερικανικού κολεγίου θα είναι…..


Από αυτά τα παιδιά θα περιμέναμε να μας αναπτύξουν σε ομιλίες τους το όραμά τους για την τράπεζα, τα σχέδιά τους για την ανάπτυξη του ιδρύματος, τους λόγους που τους οδήγησαν να θέσουν υποψηφιότητα, και τι προσόντα διαθέτουν για μια τέτοια θέση που θα πρέπει να είναι τόσο σπουδαία ώστε να αναπληρώνουν την έλλειψη εμπειρίας τους σε τέτοια εγχειρήματα….

Υ.Γ. Αλήθεια ο κ Μπαρούτας ένα χρόνο τώρα στη διοίκηση του Επιμελητηρίου έχει αρθρώσει έστω και μια φορά λόγο σε μια συνεδρίαση;;;;;;;;