η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 18 Μαΐου 2019

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την κυρία Κλαίρη

Ακόμα και ο σκύλος όταν έχει λερωμένη τη φωλιά του ντρέπεται..Δεν γαυγίζει και απο΄πάνω
(σιγά μην βάζαμε φωτογραφία της Κλαίρης να της κάνουμε και διαφήμιση)

Δεν περιμέναμε τίποτα καλύτερο από την κυρία Κλαίρη Κατσαρή απ΄ τον Οξύλιθο παρά ψέματα και αναλήθειες εναντίον της δημοτικής αρχής ότι δηλαδή έκανε τέσσερα χρόνια τώρα ως πρόεδρος του χωριού.. 



Σε μια ψευδεύστατη και στερούμενη κάθε αλήθειας ανακοίνωση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ρίχνει ευθύνες για τον πολεοδομικό σχεδιασμό του Θωμά που χαντάκωσε τον Οξύλιθο, στη σημερινή δημοτική αρχή.. 
Χαιρόμαστε που πήρε την «έμπνευση» της από μια δική μας ανάρτηση και λέει ότι λυπάται τους ανθρώπους που με καταλερωμένη τη φωλιά τους πασχίζουν να βρουν λεκέδες στων άλλων..
 Γράφουμε λοιπόν δημόσια στην κυρία Κατσαρή ότι ο μόνος που έχει καταλερωμένη φωλιά στο δήμο Κύμης Αλιβερίου είναι ο φίλος της ο πρώην δήμαρχος και η παρέα του….
 Τόσο καταλερωμένη που θα έπρεπε να ντρέπονται να κυκλοφορούν όχι να πασχίζουν να συκοφαντήσουν καθαρούς και τίμιους ανθρώπους όπως τους υποψήφιους της Συμπολιτείας.. 
Το γράφουμε και το ξαναγράφουμε λοιπόν για να το χωνέψει καλά η κυρία Κλαίρη…
 Ο Θωμάς χαντάκωσε τον Οξύλιθο αυτός πρότεινε το ΓΠΣ και δεν υπήρχε καμιά δυνατότητα αναθεώρησης παρά μόνο τυπικών διορθώσεων…
 Υπάρχουν έγγραφα και αποφάσεις που το αποδεικνύουν αυτό περίτρανα εκτός αν κάποιοι δεν γνωρίζουν ανάγνωση…( αναρωτιόμαστε μάλιστα αν η κυρία Κλάιρη γνωρίζει τι είναι Γενικός Πολεοδομικός Σχεδιασμός και ποιοι τον προτείνουν για να γίνει νόμος του κράτους) 
Και όχι μόνο αυτό κυρία Κλαίρη. .
Χαντακώσατε και ολόκληρο το δήμο με τα εικονικά σας έργα ως συνδυασμός , τις πληρωμές με μαύρα, την αβάντα του Α.Ο Κύμης με τα λεφτά των δημοτών και με ένα σωρό άλλες ατασθαλίες που περιγράφονται στο βούλευμα του συμβουλίου εφετών Εύβοιας των 800 σελίδων και για τις οποίες κάποιοι θα κάτσουν στο σκαμνί στις 24 Σεπτεμβρίου… 
Αυτούς στηρίζετε και μιλάτε για λερωμένες φωλιές;;;; 
 Καλή δύναμη στις εκλογές απέναντι σ αυτά τα αξιόλογα στελέχη της συμπολιτείας που έχετε να αντιμετωπίσετε και τα οποία ευτυχώς θα σας βάλουν στο πολιτικό περιθώριο ,όπου ανήκετε όπως και όλος ο συνδυασμός των Μαύρων οριζόντων.