η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Τα λεφτά της Λαϊκής και της Καντίνας στο Σουτσίνι δεν τα γράφει ο έμμισθος κύριε Μαργέλη αλλά η φίλη σας η Ντίνη

Venaxen των 10 mg ...για τη μνήμη!

Σήμερα είναι ημέρα μνήμης και περισυλλογής…. Θα θυμηθούμε κάποια πράγματα που έγραφε η έγκριτος κατά τον κύριο Μαργέλη «δημοσιογράφος» Έφη Ντίνη…. 

Δεν τα έγραφε ο έμμισθος αυτά αλλά η αγαπημένη του κυρίου Άγγελου….
 Για τα χρήματα της λαϊκής που έπαιρνε και δεν απέδιδε, για τα χρήματα της Καντίνας στο Σουτσίνι, για την κριτική εξ αποστάσεως που κάνει και για την μουγγαμάρα που τον διακρίνει για τις διπλές εντολές του θωμά και για τα λεφτά που του ζητούσε πίσω ο Επίτροπος…. Αυτά δεν τα γράφει ο έμμισθος… Τα γράφει η «αντικειμενική» και «ανεξάρτητη» «δημοσιογράφος» Εφη Ντίνη… Για να μην κατηγορείτε εμάς κύριε Μαργέλη ας θυμηθούμε παρέα πως σας στόλιζε η Έφη…

Επειδή παρατηρούμε ότι και εσείς έχετε κάποια προβληματάκια με τη μνήμη σας συστήνουμε ανεπιφύλακτα την ίδια αγωγή που προτείναμε στην κυρία Ντίνη… Venaxen των 10 gm… (αν δεν θέλετε το venaxen που είναι γεννόσημο μπορείτε να πάρετε και Arricept) ¨ένα κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό… Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο Νίκος Μπαράκος εκτός από 50 μέτρα κορδέλα για τα εγκαίνια των έργων έχει βάλει στις προμήθειες του δήμου και αντικαταθλιπτικά χάπια για την αντιπολίτευση…. Βλέπουμε να τραβάνε μεγάλες στεναχώριες.

Τάδε έφη (δι'επισήμων χειλέων)

Κάνει αντιπολίτευση και «κριτική» εξ αποστάσεως ο Μαργέλης…

Γράφτηκε από την  Έφη Ντίνη
Δευτέρα, 31 Οκτωβρίου 2016 14:09


Μόνο στην κριτική εξ αποστάσεως και στις «πληροφορίες» που δήθεν του μεταφέρουν τρίτοι αρκείται ο πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης Άγγελος Μαργέλης που κατά τα αλλά προσπαθεί και καλά να ενημερώνει μέσα από το μπλογκ του για το τι γίνεται στο Δήμο Κύμης –Αλιβερίου.
Ενημέρωση που έχει να κάνει με την «ευλογία της γενειάδας» του συνδυασμού που εκπροσωπεί καθώς για τα στοιχεία που προέκυψαν για τα χρήματα που καλείται να επιστρέψει στο Δήμο με εντολή της Επιτρόπου ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς, χρήματα των δημοτών πάνω από 200.000€ δεν έγραψε τίποτα!
Ενοχλείται όμως από τα δημοσιεύματα που αναφέρονται σε αυτά που γίνονταν στο δήμο και επι θητείας του κ. Μαργέλη. Αλήθεια είναι σε θέση να πεί στους Κουμιώτες τι έγιναν οι μελέτες για το 1ο Δήμοτικό της Κύμης που ο κ. Θωμάς «βροντοφώναζε» ότι θα κάνει ο δήμος και μάλιστα θα ήταν έτοιμο και το σχολείο μετεκλογικά και αν έβγαινε εκείνος δήμαρχος, σε λίγους μήνες για να λειτουργήσει;
Αντί λοιπόν ως Κουμιώτης που κόπτεται και για την ενημέρωση των δημοτών και χωρίς ίχνος ευαισθησίας για το καμένο σχολείο, να ρωτήσει να μάθει τι γίνεται με το θέμα, κάνει ρητορικά ερωτήματα εξ αποστάσεως αν τελικά η κότα έκανε το αυγό ή το αυγό την κότα!
Επίσης, ζητά να συζητηθούν θέματα στο τοπικό συμβούλιο που σύμφωνα με τον ίδιο είναι μείζονος σημασίας, αλλά όταν έρθει η ώρα του συμβουλίου εκείνος προτιμά τις διακοπές στας Αθήνας...
Χρωστάει... ακόμη απαντήσεις στους Κουμιώτες για το που πήγαιναν τα λεφτά της λαϊκής στην Κύμη επι θητείας του καθώς επίσης και τα λεφτά από την καντίνα στο Σουτσίνι. Και όχι μόνο!
Τον βολεύει να κάνει αντιπολίτευση και να ασκεί κριτική εξ αποστάσεως και μάλιστα προσπαθώντας να δημιουργήσει εντυπώσεις για θέματα που πλέον έχουν δει το φως τη δημοσιότητας, όχι μόνο από το eviakosmos.gr αλλά και από τον τοπικό έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Και δυστυχώς, γι αυτόν και την παρέα του όπως λένε και στην Κύμη, η αλήθεια πονάει…
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 01 Νοεμβρίου 2016 11:57

Ας θυμηθούμε και αυτό τώρα που το venaxen αρχίζει να κάνει δουλειά


Αυτή η άγνοια… του κ. Μαργέλη «σκοτώνει» την αξιοπρέπεια των δημοτών της Κύμης
·         
Γράφτηκε από την  Έφη Ντίνη
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2016 00:04


Δηλώνει άγνοια ο κ. Μαργέλης… Δεν γνωρίζει τάχαμου γιατί ασχολούνται σήμερα οι δημοσιογράφοι με το θέμα των διπλών εντολών που έδινε ο κ. Θωμάς επί θητείας του, λες και τα πεντοχίλιαρα ήταν πετσετάκια… Τα πεντοχίλιαρα που έβγαιναν από τα ταμεία του δήμου και «μοιράζονταν» από τον κ. Θωμά για υπηρεσίες καθαριότητας. Και πληρώθηκαν λίγες μέρες πριν παραλάβει ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Θανάσης Μπουραντάς τον Αύγουστο του 2014. Και γι αυτά ο κ. Μαργέλης δεν έχει να πει τίποτα στους δημότες της Κύμης. Όπως δεν απάντησε ποτέ που πήγαιναν τα λεφτά από τη λαϊκή αγορά της Κύμης ή από τις καντίνες που ενοικιάζονταν από το δήμο ακόμη και επί θητείας του στην Δημοτική Κοινότητα της Κύμης… αφού σύμφωνα με πληροφορίες δεν κατέληγαν στα ταμεία του δήμου!!!
Αρέσκεται ο κ. Μαργέλης στο προσωπικό του μπλογκ, που έχει τάχαμου για να ενημερώνει τους δημότες της Κύμης, να εκφράζει την απορία του, γιατί όπως γράφει, ένα θέμα το οποίο ο πρώην δήμαρχος είχε παραδεχτεί στον απολογισμό του το 2014, στο Εργατικό Κέντρο Αλιβερίου, σχετικά με όσα του καταλόγιζαν για τις διπλές εντολές με τις οποίες έφυγαν από τα ταμεία του δήμου Κύμης-Αλιβερίου περίπου 700.000€ για το ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, όπως έλεγε τότε, ασχολούνται ΤΩΡΑ οι δημοσιογράφοι και τα ΜΜΕ.
Εσείς κ. Μαργέλη, εκλεγμένος τοπικός σύμβουλος του κ. Θωμά στην Κύμη και πρώην Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κύμης επί θητείας του, δεν ξέρετε γιατί ασχολούνται αυτές τις μέρες οι δημοσιογράφοι με το θέμα; Δεν ξέρετε για το έγγραφο της Επιτρόπου που έκανε τον έλεγχο νομιμότητας μέρους των δαπανών αυτών, το οποίο έστειλε στον κ. Θωμά πριν από λίγες μέρες,  ότι του ζητά εντός 15ημερών να επιστραφούν από τον κ. Θωμά στα ταμεία του Δήμου Κύμης-Αλιβερίου πάνω από 180.000€; Χρήματα των δημοτών δεν είναι αυτά κ. Μαργέλη; Χρήματα των δημοτών κ. Μαργέλη για τους οποίους κατά τα άλλα κόπτεστε…
Γιατί ΤΩΡΑ ασχολούνται τα ΜΜΕ με το θέμα; Γιατί ΤΩΡΑ η Επίτροπος ζητά μετά  τον έλεγχο, πίσω τα λεφτά από τον επικεφαλής της παράταξής σας! Δεν θα το πείτε αυτό στους δημότες, που τους λέτε πάντα την «αλήθεια»;  Ή μήπως δηλώνετε άγνοια της υπάρχουσας κατάστασης, σκοπίμως;
Αυτό που πρέπει να θυμάστε, είναι προφανώς, ό,τι αυτή ή άγνοια πίσω από την οποία κρύβεστε και εθελοτυφλείτε , «σκοτώνει» την αξιοπρέπεια των δημοτών! Με τον τρόπο που αντιλαμβάνεστε ένα τόσο σοβαρό θέμα, δεν νομίζετε ότι υποτιμάτε την νοημοσύνη τους;
Και όπως λέει και ο επικεφαλής της παράταξής σας ο κ. Θωμάς, ο οποίος κατάντησε να μοιράζει φωτοτυπίες στην Κύμη για να πει την άποψη του στους δημότες για όσα του καταλογίζονται από την Επίτροπο και ο οποίος δε διστάζει αναφέρεται με υβριστικά σχόλια εναντίων ΜΜΕ και δημοσιογράφων που κάνουν τη δουλειά τους, ενημερώνοντας τον κόσμο για τις εξελίξεις,  «οι πολίτες δεν είναι Ιθαγενείς…».
Αν αυτή την εντύπωση είχατε μέχρι τώρα, λυπάμαι και σας καλώ όπως και πολλοί δημότες, να επανέρθετε γρήγορα στην πραγματικότητα! Και η πραγματικότητα, με την οποία ασχολούνται ΣΗΜΕΡΑ οι δημοσιογράφοι, είναι το έγγραφο της Επιτρόπου προς τον επικεφαλής της παράταξής σας που τον καλεί σας υπενθυμίζω για ακόμη μία φορά, να επιστρέψει στα ταμεία του δήμου πάνω από 180.000€, χρήματα των ΔΗΜΟΤΩΝ!!!!
Αν δεν μπορείτε λοιπόν να υπερασπιστείτε το συμφέρον όλων εκείνων που σας εμπιστεύθηκαν την ψήφο τους και εκείνων που για δικούς τους λόγους δε σας έφεραν στη θέση που είστε σήμερα, σκεφτείτε καλύτερα να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ για να μπορείτε να κοιτάτε κατάματα τους συντοπίτες σας. Και αφήστε τους δημοσιογράφους να κάνουν τη δουλειά τους… Εκείνους τους κρίνει ο κόσμος που τους διαβάζει!!!