η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Θα φορέσει γραβάτα ο Αλέξης ή θα αφοδεύσει στο αλώνι η φοράδα;;;;;



Θα φορέσει ή δεν θα φορέσει γραβάτα ο πρωθυπουργός σήμερα το απόγευμα στο Ζάπειο Μέγαρο όπου στήνεται πανηγυράκι με τις κοινοβουλευτικές ομάδες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ;;;;;

Αφόδευσε (κοινώς χεστηκε) ή όχι η φοράδα στο αλώνι ;;;; Αυτά τα ερωτήματα τίθενται επιτακτικά από το πρωί αλλά αυτά που δεν απαντώνται είναι τα εξής….

-Σε έξι μήνες από σήμερα θα επιβληθεί νέα μείωση των συντάξεων και νέα μείωση στο αφορολόγητο;;;
- η Ελλάδα θα πρέπει να επιτυγχάνει πρωτογενή πλεονάσματα 3,5% μέχρι το 2022 και 2,2% μέχρι το 2060;;;;
- το τέταρτο μνημόνιο που υπέγραψε ο ΣΥΡΙΖΑ, η Ελλάδα θα ελέγχεται κάθε τρεις μήνες από την Τρόικα, κάτι που δεν συνέβη σε καμία άλλη χώρα.;;;

Η χθεσινή συμφωνία για το χρέος θα μπορούσε να επιτευχθεί ήδη από το 2014 αν ο κ. Τσίπρας δεν μάθαινε να κάνει τον πρωθυπουργό στου Κασίδη το κεφάλι (δηλαδή του Ελληνα φορολογούμενου) με τις αυταπάτες του για την Ευρώπη, την Οικονομία και τις ανύπαρκτες ικανότητες μιας χούφτας ψευτοεπαναστατών που σήμερα είναι έτοιμοι να καταθέσουν ως μάρτυρες υπεράσπισης του κ Γεωργίου της ΕΛΣΤΑΤ….

 Εν τέλει τα στοιχεία δεν είχαν φαλκιδευτεί…. 
Οι αριστεροαδέξιοι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ είχαν αυταπατηθεί… 

Η Χώρα σώθηκε αφού χρεώθηκε και άλλο για να γίνουν υπουργοί και βουλευτές οι Συριζαίοι και για να μπορεί ο Πάνος να μετακινείται με ελικόπτερο και να πηγαίνει στο Μονακό να βλέπει το γκραν πρί…….

Πάντως αν ο Αλέξης φορέσει γραβάτα το θέαμα θα είναι πιο γελοίο και από μια αλυσοδεμένη αρκούδα που της έχουν φορέσει φόρεμα της χτυπάνε το ντέφι και χορεύει στα πανυγήρια….

eviain