η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 11 Ιουνίου 2018

Οι οβιδιακές μεταμορφώσεις του Χρήστου Παγώνη για τους εργάτες καθαριότητας….


Από τη μια μεριά ο δήμαρχος υπερθεματίζει υπέρ των εργαζομένων καθαριότητας στο δημοτικό συμβούλιο τονίζει ότι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες και από την άλλη στέλνει το νομικό σύμβουλο και τον γενικό γραμματέα του δήμου στο δικαστήριο να αντικρούσουν την απόφαση του δημοτικού συμβουλίου κατά τη συζήτηση της προσωρινής διαταγής…. 




Απόφαση του δημοτικού συμβουλίου δεν μπορούν να αμφισβητήσουν δυο υπηρεσιακοί παράγοντες ενώ ο ίδιος ο Καλλικράτης προβλέπει ρητά και κατηγορηματικά ότι βασική και πρώτη προτεραιότητα του εκάστοτε δημάρχου είναι να εφαρμόζει τις αποφάσεις των δημοτικών συμβουλίων…. 

Τι μπορεί να συμβαίνει μέσα στο μυαλό του δημάρχου;;; 
Καλύπτουν ή όχι πάγιες και διαρκείς ανάγκες;;;; 
Αν όχι γιατί δεν τους το είπε πριν δυο μήνες στο δημοτικό συμβούλιο;;; 
Για να εισπράξει το παλαμάκι τους;;;;;;; 
Τους κοροϊδεύει κατάμουτρα και στέλνει στα κρυφά συνεργάτες του να αναιρέσουν αυτό που αποφάσισε το υπέρτατο όργανο του δήμου που είναι το δημοτικό συμβούλιο;;; 
Στην  συνεδρίαση του Δ.Σ.  σήμερα το βράδυ ο Χρήστος Παγώνης δεν βρήκε μια πειστική απάντηση για τις οβιδιακές του μεταμορφώσεις…. 
Την απάντηση τη γνωρίζουν όσοι τον ψήφισαν…. 
Και την είχε πει ένας προκάτοχός του όταν είχε ερωτηθεί από συνεργάτη του γιατί του έλεγε άλλα προεκλογικά τα οποία μετά τις εκλογές δεν τήρησε….
 Η απάντηση του τότε δημάρχου ήταν ειλικρινής και αφοπλιστική…. 
¨έλα ρε Μήτσο…. Αφού το ξέρεις στις εκλογές είπαμε και καμιά παπαριά παραπάνω….»