η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018

Τα πολιτικά παραμυθάκια τελείωσαν…..

Αποτέλεσμα εικόνας για Μαυραγάνης


Ε λοιπόν ναι…. διαβάσαμε την άποψη του κυρίου Μαυραγάνη διορισμένου υφυπουργού από το ΣΥΡΙΖΑ για να ξεπληρωθεί η «πλάτη» που βάζουν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες ώστε να υπάρχει αυτή η κυβέρνηση που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό λέγοντας του τα μεγαλύτερα και τα περισσότερα ψέματα που έχουν ειπωθεί σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα προκειμένου να εξασφαλίσουν  την κυβερνητική εξουσία….(τους διέφυγαν οι εξουσίες του τύπου και της δικαιοσύνης)…



Μας είπε ότι «εμείς είμαστε εδώ για να υπηρετήσουμε τις επόμενες γενιές και όχι για να ξεπλύνουμε τη μούργα της μεταπολίτευσης»








Κύριε Μαυραγάνη αν δεν κάνουμε λάθος είστε υιός πρώην βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας και στη μούργα της μεταπολίτευσης σπουδάσατε, ανδρωθήκατε πολιτικά υπηρετώντας ως άνθρωπος και ως οικογένεια το κόμμα που σήμερα κατηγορείτε….



Το γεγονός ότι πηδήξατε από το καράβι την ώρα που κινδύνευε να βουλιάξει δεν σας νομιμοποιεί να παραδίδετε μαθήματα καθαρότητας και πολιτικών αξιών….



Το παραμυθάκι "μνημονιακών και αντιμνημονιακών" σας έδωσε υπουργική καρέκλα αλλά το παραμύθι των "τίμιων και των άτιμων" πολιτικών δεν περνάει πλέον στους ηλίθιους ψηφοφόρους αυτής της χώρας…. Έχει και η ηλιθιότητα τα όριά της…(ή μήπως όχι;;; Όπως έλεγε και ο Αϊνστάιν)