η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 26 Ιανουαρίου 2018

«Όσο πιο εξωφρενικό είναι το ψέμα, τόσο πιθανότερο είναι να το πιστέψει ο κοσμάκης».

                                                       Βίντεο: κάντε δεξί κλικ στην εικόνα

Ο μεγαλύτερος εχθρός της Ελλάδας δεν είναι ούτε οι Γερμανοί, ούτε οι Φινλανδοί, ούτε οι Τούρκοι, ούτε η λέσχη Μπίλντερμπεργκ, ούτε οι εβραιομασόνοι ούτε οι Νεφελίμ. Ο μεγαλύτερος εχθρός της είμαστε εμείς οι Έλληνες.

Με τον ωχαδερφισμό μας, με την κουτοπονηριά μας, με τη μιζέρια μας, με τον φρατριασμό μας, με την ανηθικότητα μας, με την αχαριστία μας, με την κακή νοοτροπία μας. Ότι όλοι μας οφείλουν κι εμείς δεν έχουμε καμία υποχρέωση.


Οι πολιτικοί μας είναι πράγματι άθλιοι. Γιατί εμείς τους ψηφίζουμε. Οι πολιτικοί μας είναι ψεύτες γιατί δεν αντέχουμε την αλήθεια. Και θα συνεχίζουμε να ψηφίζουμε όσους μας λένε τα μεγαλύτερα παραμύθια. Όπως έλεγε ο αλήστου μνήμης Χίτλερ: «Όσο πιο εξωφρενικό είναι το ψέμα, τόσο πιθανότερο είναι να το πιστέψει ο κοσμάκης». Και προσπαθούμε συστηματικά να επιβεβαιώσουμε την ρήση αυτή.

Γιάννης Λοβέρδος


evia in: Θα συμφωνήσουμε με το Γιάννη Λοβέρδο αλλά θα προσθέσουμε αυτό που ο ίδιος ως δημοσιογράφος δεν θέλει να δεχθεί....
Στη χώρα αυτη εκτός από τους πολιτικούς μας που είναι άθλιοι υπάρχουν κι οι δημοσιογράφοι που είναι τρισάθλιοι.... διαπλεκόμενοι, αμόρφωτοι και κουτοπόνηροι έως ανόητοι....