η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 22 Μαΐου 2019

Συνεχίζεται ο πόλεμος λάσπης


Παρά το γεγονός ότι ο δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου κατέθεσε μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση εναντίον όσων με φυσικό τρόπο ή μέσω του διαδικτύου διακινούν συκοφαντικό υλικό με το οποίο λίγες μέρες πριν από τις εκλογές τον διασύρουν και θίγουν την τιμή και την υπόληψή του  μια ιστοσελίδα δεν έχει αποσύρει το υλικό αυτό…. 


Παράλληλα ενώ της έχει σταλεί δελτίο τύπου με την άποψη του δημάρχου στο οποίο παρουσιάζεται η αλήθεια και η μήνυση που έχει κατατεθεί εναντίον των ανθρώπων που κατασκεύασαν αυτές τις αθλιότητες η άποψη του δημάρχου δεν έχει δημοσιευθεί στον ίδιο χώρο αυτής της ιστοσελίδας η οποία θα υποστεί τις συνέπειες του νόμου.. 
Πρέπει να πούμε ότι και σήμερα το πρωί η κυρία Βότση, η κυρία Μέξη με άλλους συμβούλους που συνόδευαν τον πρώην δήμαρχο μοίραζαν εφημερίδες των νέων οριζόντων στις οποίες περιλαμβάνεται το εν λόγω συκοφαντικό υλικό….
Μετά τις εκλογές θα κατατεθούν συμπληρωματικά στοιχεία στις αρχές και η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης… Όσοι προσπάθησαν να παίξουν παιχνίδια ψηφοθηρίας σε βάρος ενός ανθρώπου που ασχολείται με τα κοινά πάνω από σαράντα χρόνια και δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα θα καθίσουν στο σκαμνί…. 
Ούτε συγγνώμη θα γίνει δεκτή ούτε συμβιβασμός θα υπάρξει… 
Εν γνώση τους προσπάθησαν να δημιουργήσουν εντυπώσεις και έπαιξαν με το όνομα ενός ανθρώπου…. 
Σκεφτείτε ότι αν δεν μπορεί να προστατευθεί ένας άνθρωπος που κατέχει ένα δημόσιο αξίωμα πόσο ανυπεράσπιστος μπορεί να είναι ένας πολίτης απέναντι σε πόλεμο λάσπης και κατασυκοφάντησης…