η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 13 Ιουλίου 2013

Ο Σίμος ο Αντένα και το παραμύθι των Ρώσων επενδυτών!


Είναι φανερή πλέον η σχέση και η επιρροή του κυβερνητικού εκπροσώπου και Ευβοιώτη πολιτικού Σίμου Κεδίκογλου με το κανάλι του Αμαρουσίου….
 Μέρα παρά μέρα φιλοξενείται στις εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων του Αντένα ενώ στο Γιώργο Παπαδάκη έχει γίνει περίπου μόνιμος συνεργάτης….
 Δεν μας έκανε λοιπόν εντύπωση ούτε το ρεπορτάζ στο χθεσινό δελτίο ειδήσεων με «τις πληροφορίες» ότι χιλιάδες Ρώσοι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας ψάχνουν στην Ελλάδα και για εξοχική κατοικία σε περιοχές όπως η Αιτωλοακαρνανία η Χαλκιδική και η Εύβοια!!!!
Επίσης φιλοξενήθηκε ο πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου Χαλκίδας κ Γεωργάτος σε εκπομπή του ίδιου καναλιού προσκαλώντας τους τουρίστες να έρθουν στη Χαλκίδα…. 
Σαν τις παλιές καλές εποχές που ο πρώην υπουργός τουρισμού Κώστας Μαρκόπουλος έταζε στον τότε πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου χρήματα για να προωθηθεί η Χαλκίδα στα Κεντρικά μέσα ενημέρωσης!!! (το ότι τα χρήματα δεν ήρθαν ποτέ και τα έβαλαν οι έμποροι από το ταμείο τους είναι άλλη ιστορία)


Τώρα το υπουργιλίκι χρησιμοποιεί όπως μπορεί ο Σίμος…. 
Να μια καλή ευκαιρία εάν δεν ανοίξει σύντομα η ΕΡΤ να τοποθετήσει κάνα συνεργάτη του σε αθηναϊκό κανάλι…

Υ.Γ. Πάντως το παραμύθι με τους Ρώσους επενδυτές ήρθε η ώρα να το σταματήσουν…. Μας έχει κουράσει και δεν έχει και δράκο!!!!!