η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Άλλα λόγια ….να αγαπιόμαστε!!!!

Αυτή η θέση περιπτέρου θεωρείται κατάλληλη από τον κύριο
Γεωργάτο για να βρίσκεται εκεί περίπτερο... Ευτυχώς που έχει μείνει ακάλυπτο
και ενάμιση μέτρο δεξιά και αριστερά



Ανακοίνωση εξέδωσε ο Κύριος Γεωργάτος για να απαντήσει στην επιστολή του Γιάννη Μαραγκού και μεταξύ άλλων προσπάθησε να μας πείσει για τα εξής….

Ο Μαραγκός λέει ενδιαφέρεται να φύγει από την παραλία το περίπτερο επειδή κοντά βρίσκεται η ομοειδής επιχείρησή του…. Ακόμα και έτσι να είναι , επί της ουσίας ο εμπορικός σύλλογος θεωρεί ότι το εν λόγω περίπτερο δεν είναι στη μέση ενός δρόμου εμποδίζοντας εντελώς την πρόσβαση στην παραλία;;;;;

Προσπάθησε επίσης να μας πείσει ότι δεν ηγείται μια παρέας….. Πως αλλιώς θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ένας σύλλογος διακοσίων ατόμων σε μια πόλη που αριθμεί πέντε χιλιάδες εμπόρους;;;;;;;

Επιπροσθέτως  είπε  ότι δε έχει τίποτα εναντίον του κλάδου των περιπτερούχων αλλά δεν έβγαλε άχνα για τους λόγους που οδήγησαν τον ίδιο και τους συν αυτώ να μη δεχτούν την εγγραφή εκατό περιπτεράδων στον εμπορικό σύλλογο τις παραμονές των εκλογών επειδή κάποιος φοβόταν ότι θα χάσει την καρέκλα και δεν θα μπορεί να παίξει το ρόλο του παράγοντα και του τροχονόμου της Χαλκίδας…..

Η δικαιολογία ότι δεν μπορούσαν να εγγραφούν επειδή εμπορεύονται τσίχλες , τσιγάρα και πατατάκια και όχι κλιματιστικά, ρούχα και κοσμήματα είναι αν μη τι άλλο αστεία….

Τέλος υπεραμύνθηκε της δράσης του εμπορικού συλλόγου για την καλαισθησία των εμπορικών καταστημάτων τονίζοντας ότι οι έμποροι της Χαλκίδας καταβάλουν τεράστιες προσπάθειες να εκσυγχρονίσουν και να ομορφύνουν τις βιτρίνες τους….

 Ουδείς αμφιβάλει επ’αυτού και είναι μάλλον ήρωες όσοι ακόμα ασχολούνται με το εμπόριο στη Χαλκίδα αλλά το θέμα δεν είναι τι κάνουν οι έμποροι για τον εαυτό τους αλλά ο εμπορικός σύλλογος για αυτούς!!!!!


Α και κάτι τελευταίο…. 
Σχετικά με τις παρεούλες και τις μαυρογιαλούρειες τακτικές ο Πρόεδρος ας προσπαθήσει να θυμηθεί με ποιο τρόπο έγινε η επιλογή των προσώπων για τις εκδηλώσεις του προηγούμενου καλοκαιριού!!!!!