η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 9 Ιανουαρίου 2020

Εξακόσιες χιλιάδες ευρώ από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ για τα γήπεδα Νεοχωρίου, Αυλωναρίου και το νέο γήπεδο 5 Χ 5 στους Αγίους Αποστόλους

φωτό: από   συνάντηση του δημάρχου Κύμης Αλιβερίου
Θ.Μπουραντά με τον Υπουργό Εσωτερικών Τ.Θεοδωρικάκο

Εντάχθηκε στο πρόγραμμα «Φιλόδημος ΙΙ» με απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών Τ. Θεοδωρικάκου η πρόταση του δήμου Κύμης Αλιβερίου για κατασκευή και επισκευές γηπέδων ποδοσφαίρου συνολικού προϋπολογισμού εξακοσίων σαράντα πέντε χιλιάδων ευρώ (645.367,20 €)

Τα έργα αφορούν σε επισκευές και κατασκευή πρόσβασης ΑΜΕΑ στα γήπεδα Νεοχωρίου και Αυλωναρίου προϋπολογισμού 484.856,18 € και κατασκευή γηπέδου ποδοσφαίρου (5Χ5) στους Αγίους Αποστόλους προϋπολογισμού 160.511,02 €

Από το συνολικό ποσό των 645.367 χιλ ευρώ ο δήμος Κύμης Αλιβερίου θα έχει ίδια συμμετοχή 45.367 € και τις 600 χιλ. ευρώ θα τις διαθέσει το Υπουργείο Εσωτερικών.

Αποτέλεσμα αυτής της εξέλιξης είναι η συστηματική δουλειά της πολιτικής ηγεσίας του δήμου των συνεργατών και των τεχνικών υπηρεσιών που παρακολουθούν αδιαλείπτως τις νέες προσκλήσεις και την εξέλιξη των προγραμμάτων καταθέτοντας εγκαίρως προτάσεις οι οποίες στο σύνολο τους έχουν εγκριθεί.