η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 28 Αυγούστου 2014

Πολιτικά Καραγκιοζιλίκια από τα ξαδέλφια Κεδίκογλου με αφορμή τη συνάντηση με το Χρυσοχοϊδη…(Παίζουν το γύρω-γύρω όλοι και στη μέση ο Παγώνης)


Εν τέλει από δελτίο τύπου του πρώην υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ  Σίμου Κεδίκογλου πληροφορηθήκαμε ότι στη συνάντηση με τον Χρυσοχοϊδη για τα διόδια ήταν και ο νεοδημοκράτης Κεδίκογλου εκτός από τον Πασοκτζή Συμεών…. Απλώς ήταν πιο γρήγορος ο Πασόκος Κεδίκογλου που πρόλαβε τον εξάδελφο Νεοδημοκράτη και έστειλε δελτίο τύπου και φωτογραφίες μόνο με τη φάτσα του και τον Δήμαρχο Χαλκιδέων δημιουργώντας την απατηλή εντύπωση ότι στον υπουργό είχαν πάει μόνο οι δύο τους (Παγώνης-Συμεών) Ουσιαστικά δηλαδή αποπειράται να εξαπατήσει το αναγνωστικό κοινό…. 
Το ίδιο πράττει ακολούθως και ο Νεοδημοκράτης Κεδίκογλου που δεύτερος μεν αλλά με την ίδια πρακτική έστειλε δελτίο τύπο μόνο με τη δική του φάτσα και τον Παγώνη καθώς και με τις απαραίτητες διευκρινίσεις ότι κατόπιν δικών του ενεργειών και σε συνέχεια προηγούμενης συνάντησης έγινε το σημερινό ραντεβού στο υπουργείο υποδομών…..
 Μιλάμε δηλαδή για καταστάσεις που αγγίζουν τα όρια της πολιτικής γελοιότητας, με δυο πολιτικά πρόσωπα του νομού να τσακώνονται σαν πεντάχρονα στην παραλία για το ποιανού είναι το κουβαδάκι με τη λύση του προβλήματος των διοδίων στο Σχηματάρι….


 Ας το έχει υπόψη του αυτό ο νέος δήμαρχος και στην επόμενη συνάντηση με κάποιον υπουργό ας συνεννοηθεί  μαζί τους ότι δεν θα βγάζει ο καθένας το δικό του δελτίο τύπου αλλά θα εκδοθεί   ένα κοινό κατόπιν συμφωνίας όλων των συμμετεχόντων…