η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 28 Απριλίου 2014

Τι ακριβώς έκανε τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια;;;;;


Διαβάσαμε κάπου στο διαδίκτυο ένα μήνυμα του αντιδημάρχου Χαλκιδέων Γιάννη Μπάκα που μας έλεγε ότι "μαζί θα συνεχίσουμε για το καλό του τόπου"…. 
"Θα δώσουμε τον αγώνα για την καθημερινότητα του πολίτη"… "Δημιουργούμε τις συνθήκες για να αναδειχθεί η περιοχή, να ευνοηθεί η επιχειρηματικότητα, να καταπολεμηθεί η τοπική ανεργία"….
 Μας φάνηκαν όμορφα τα λόγια του αλλά αναρωτηθήκαμε τα τέσσερα τελευταία χρόνια που η κρίση μαστίζει τους  Έλληνες και τους Χαλκιδέους ο κύριος Μπάκας έπαιρνε το μισθό του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου  και κυκλοφορούσε με το πανάκριβο καγιέν του χωρίς να έχουμε καταλάβει ακριβώς τι συγκεκριμένες προσπάθειες έκανε για να αναδειχθεί η περιοχή, να ευνοηθεί η επιχειρηματικότητα και να καταπολεμηθεί η τοπική ανεργία…
Γνωρίζουμε πως ελάχιστες δυνατότητες είχε για να βοηθήσει στην ανάπτυξη συτών των τομέων αλλά αφού και αυτός το ξέρει γιατί μας λέει αυτά τα μεγαλόστομα και ανεδαφικά;;;
 Ο Κόσμος δεν τρώει πια κουτόχορτο ούτε οι εκλογείς ιθαγενείς εντυπωσιάζονται από λεκτικά καθρεφτάκια και εκφραστικές χάντρες ….


Υ.Γ. Μάλιστα ήταν τόσο παρεμβατικός ο ρόλος του που όταν ο Δήμαρχος τον αντικατέστησε  από πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου, σταμάτησε να πηγαίνει στις συνεδριάσεις…. Χρειάστηκε να τον ορίσει αντιδήμαρχο για να αρχίσει να ξαναπηγαίνει!!!!!!