η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Σιγά μη κλάψω σιγά μη φοβηθώ (το Νούλη)

Άμα τα "έχεις μπρούτζινα" όπως λες, άσε τους θεατρινισμούς
και έλα να μας βρίσεις κατάμουτρα


Προσπαθήσαμε να πληροφορηθούμε από φίλους και γνωστούς ποιο ήταν το περιεχόμενο των ύβρεων που εκστόμισε εναντίον μας ο Νούλης Παπαμακάριος στην ραδιοφωνική του εκπομπή την Τετάρτη 23 Απριλίου 2014….
Δεν κατέστη δυνατόν να μας πληροφορήσουν επακριβώς διότι ευτυχώς και για τους φίλους μας δεν ακούν το συγκεκριμένο κύριο…. Φαίνεται ότι η ακροαματικότητά του περιορίζεται στα βουλευτικά γραφεία (με τα οποία δεν έχουμε επαφή) στους δημοτικούς συμβούλους και σε κάποιους περιφερειακούς συμβούλους δηλαδή σε ένα περιορισμένο κύκλο καμιά τρακοσαριά ατόμων…..
Βρήκαμε κάποιον ο οποίος μας μετέφερε περιληπτικώς τις ύβρεις του Νούλη….
Επειδή ο ίδιος μας αποκαλεί με το υποκοριστικό «Νικολάκης» το οποίο χρησιμοποιούσε και στο χρονικό διάστημα που υπηρετούσαμε στο Γραφείο Τύπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (τότε που τηλεφωνούσε στον Κλέαρχο Περγαντά και του ζητούσε να μας διώξει) θα τον αποκαλούμε εφεξής και εμείς με το υποκοριστικό Νούλης ένεκα της παλιάς μας γνωριμίας…..
 Φυσικά επί της ουσίας ο Νούλης δεν έχει να προσάψει τίποτε από πλευράς ηθικής απέναντι στο πρόσωπό μας και αυτό είναι το μόνο για το οποίο είμαστε υπερήφανοι….
Εμείς πάλι έχουμε πολλά ράμματα για τη γούνα του…
 Θα απαντήσουμε όμως στο ίδιο ύφος που χρησιμοποίησε από ραδιοφώνου με κάποιες άναρθρες κραυγές που δεν κατανοήσαμε και θα χρησιμοποιήσουμε στη συνέχεια πρώτο ενικό πρόσωπο απευθυνόμενοι προς το Νούλη …. (ένεκα της γνωριμίας και της οικειότητας) 

Νούλη μας είπαν ότι έλεγες για εμάς “ότι δεν έχουμε τίποτα μέσα στο παντελόνι” ενώ εσύ “τα έχεις μπρούτζινα”….
Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε δεν μας έδωσες αυτή την εντύπωση….
Νούλη όταν απειλείς κάποιον και αισθάνεσαι τόσο άντρας εμείς ξέρουμε ότι δεν κάθεσαι πίσω από ένα μικρόφωνο να τα φωνάζεις και να τα ακούει ο κόσμος αλλά πάς και τον βρίσκεις και του τα λές κατά πρόσωπο….


Νούλη αν νομίζεις ότι τα έχεις μπρούτζινα ξέρεις που θα μας βρεις ( θα κατέβεις τρεις ορόφους στο ίδιο κτήριο)…

Δεν είναι ανάγκη να φωνάζεις από μικροφώνου…
Ταχθήκαμε εναντίον αυτών που σου επιτέθηκαν ενώ ήσουν μόνος σου και είμαστε κατά της βίας…
Πιστεύουμε ότι όλα λύνονται με το διάλογο….
Αν όμως νιώθεις τόσο άντρας έλα να μας βρείς....
Αυτοί που τα "έχουν μπρούτζινα" δεν φωνάζουν δημοσίως… Πράτουν….
Τις μαγκιές Νούλη θα τις κάνεις εκεί που μπορεί να σε φοβηθούν δηλαδή σε καμιά γυναικούλα ή σε κανένα από αυτούς που παραμυθιάζεις στο ραδιόφωνο και δεν σε γνωρίζουν πολύ καλά….


Άσε τους νεκρούς εκεί που βρίσκονται και μην τους χρησιμοποιείς για να παίξεις το ρόλο του αδικημένου … Μην παριστάνεις τη Μάρθα Βούρτση…
Σεβάσου τη μνήμη τους και τη θέση τους…..


Θα πρέπει να ξέρεις πως θεωρούμε μεγάλη μας τιμή να μας υβρίζεις και όπως είχε πει και ο μεγάλος Αριστοτέλης όταν του είπαν ότι κάποιος τον συκοφάντησε…
 Όταν είμαι απών ανέχομαι ακόμα και να με μαστιγώνουν…..


Νούλη δεν φοβάμαι πολύ πιο σημαντικούς ανθρώπους και πολύ πιο δύσκολες καταστάσεις από κάποιον που με απειλεί μέσω ραδιοφώνου….

Μην  ξανακούσω  ότι προσπαθείς να με εκφοβίσεις από το ραδιόφωνο… 
Αν το κάνεις πάλι πίσω από ένα μικρόφωνο και δεν έρθεις να μου το πεις κατάμουτρα..
Τότε δεν θα σε ξαναφωνάξω Νούλη αλλά... Νούλα!!!!


Νικολάκης