η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 14 Ιουνίου 2019

Αντίο Φώτη,φίλε, αγωνιστή και υπέροχε άνθρωπε…


Είμαστε όλοι συγκλονισμένοι… 

Μια μεγάλη απώλεια..
 Έφυγε από κοντά μας ένας καταπληκτικός άνθρωπος και ένας πολύ καλός φίλος…
 Ενώ προσπαθούμε να συνειδητοποιήσουμε το χαμό ενός άλλου δικού μας ανθρώπου ….έρχεται ένα ακόμα μεγάλο πλήγμα….
 Ο Φώτης Αναστασίου σε ηλικία 58 χρόνων έφυγε από τη ζωή την ώρα που βρισκόταν στο γραφείο του στη ΔΕΥΑΚΑ όπου πήγαινε καθημερινά, αδιαμαρτύρητα και παρά τα σοβαρά προβλήματα υγείας που είχε….

Ο Φώτης έφυγε από τη ζωή στο γραφείο του σήμερα το πρωί… Μάχιμος στην πρώτη πάντα γραμμή όπως έκανε σε ολόκληρη τη ζωή του

Στην πολιτική και στη ζωή ξεχώριζε λόγω του αδαμάντινου χαρακτήρα του, της σοβαρότητας του, της ακεραιότητας του και της βαθιάς γνώσης του για την αυτοδιοίκηση.

Αύριο το απόγευμα (Σάββατο 15 Ιουνίου) στις 5, στον Ιερό ναό του Ιωάννη του Θεολόγου στο Δύστο, η οικογένεια, φίλοι του και οι συνεργάτες θα τον αποχαιρετίσουν…
 Στις καρδιές μας θα έχουμε πάντα την εικόνα ενός ανθρώπου που όποιος συνεργάστηκε μαζί του έγινε φίλος του και κέρδισε τον σεβασμό και την αγάπη όλων.

Υ.Γ. ήσουν σαν τη μύγα μες το γάλα… Ξεχώριζες σε όλα .Τόσο διαφορετικός, τόσο σωστός.. τόσο τέλειος ΑΝΘΡΩΠΟΣ. Για σένα δεν μπορούσε να πει κακιά κουβέντα ούτε ο χειρότερος εχθρός μας… Δεν σε άγγιζε τίποτα… ήσουν πολύ ψηλά… Φώτη σε ευχαριστούμε για όλα. Θα σε θυμόμαστε πάντα.