η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

Ο καθένας γράφει ότι θέλει

Αποτέλεσμα εικόνας για φούσκες
Υπάρχουν και φούσκες που δεν τρώγονται (εξαιρούνται αυτές της φωτογραφίας)

Διαβάσαμε στο eviatop ότι τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν ο Φάνης Σπανός έκανε τόσο έργο που ο νόμος δεν είχε δει για δεκαετίες…. 
Εντάξει προφανώς ο συντάκτης του σχολίου δεν έχει ιδέα από τα τοπικά δρώμενα ή θέλει να προωθήσει τον αντιπεριφερειάρχη….
Τα σημαντικότερα έργα που έγιναν στην Εύβοια έχουν την σφραγίδα του Θανάση Μπουραντά… 



Σε όλα τα σχολεία του νομού όπου πηγαίνουν τα παιδιά σας ή τα έχει κατασκευάσει επί θητείας του ο σημερινός δήμαρχος Αλιβερίου ή έχει παίξει το ρόλο του… 
Ακόμα και στο 3ο και 6ο Γυμνάσιο Χαλκίδας όπου αργότερα με τον Καλλικράτη η αρμοδιότητα μεταφέρθηκε από τις πρώην νομαρχίες στους δήμους έχει καθοριστική συμβολή…. 
Κατάφερε μέσα σε 20 μέρες και στην προεκλογική περίοδο του 2010 (τότε που ο Περγαντας έκανε βόλτες στην Εύβοια) να μεταφέρει τους μαθητές από το επικίνδυνο κτήριο σε λυόμενες αίθουσες στο τάγμα πεζοναυτών…. 
Πουθενά αλλού πανελλαδικά δεν έχει συμβεί κάτι τέτοιο… ¨έφτιαξε το νέο διοικητήριο κόντρα σε πόλεμο κοντόφθαλμων και επιπόλαιων πολιτικών του αντιπάλων (π.χ. Αποστόλου) που δεν είχαν καταφέρει να κάνουν πριν από αυτόν, τρείς ντουζίνες διορισμένων νομαρχών από το 1972 που απαλλοτριώθηκε το οικόπεδο στη Λιαννη άμμο…¨
έφτιαξε γήπεδα ποδοσφαίρου σε όλο το νομό χωρίς να έχει αρμοδιότητα η τότε νομαρχία (την είχαν οι δήμοι), δρόμους και λιμάνια αλιευτικά καταφύγια κλπ. 
Ο Καθένας μπορεί να γράφει ότι θέλει γιατί ούτε οι πολίτες γνωρίζουν ούτε οι ευβοείς "δημοσιογραφούντες"…. 
Ο Φάνης είναι πράγματι έντιμος, είναι εργατικός και δεδομένων των συνθηκών πέρασε τις εξετάσεις στην περιφέρεια…
 Εξάλλου λόγω της Οικονομικής κρίσης δεν υπήρχαν χρήματα ενώ η πρώην Νομαρχία της Εύβοιας στραγγαλίστηκε πλήρως από το Λαμιοκεντρικό κράτος και το νέο νόμο του Καλλικράτη….

Στο δήμο Αλιβερίου ο Θανάσης Μπουραντάς κατάφερε να νοικοκυρέψει την απόλυτη αναρχία και ξεσαλωσύνη του προκατόχου του, και προσπαθεί ακόμα να συνεφέρει έναν Ο.Τ.Α. που βρέθηκε  σε επιτροπεία….
 Ούτε προϋπολογισμός δεν μπορούσε να κατατεθεί!!!

Υ.Γ. Είναι άλλο να γράφονται θετικές απόψεις για ένα νέο ανερχόμενο πολιτικό πρόσωπο και άλλο να διαστρεβλώνεται η πραγματικότητα και να λέγονται ανακρίβειες