η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2013

Κάποτε ένας επαγγελματίας …(τυλιχτής …σε μια κόλα χαρτί)


«Επαγγελματίας» δημοσιογράφος εν έτι 2010 τηλεφωνούσε σε εκλεγμένο σήμερα σύμβουλο του Επιμελητηρίου Εύβοιας (ο οποίος είχε επιχείρηση συγκέντρωσης κοπριάς) εκβιάζοντας τον να του δώσει χρήματα πότε απειλώντας ότι θα δημοσιοποιήσει στοιχεία για ρύπανση του περιβάλλοντος από την επιχείρησή του και άλλες φορές προσποιούμενος τον υπάλληλο της διεύθυνσης υγιεινής της Νομαρχιακής αυτοδιοίκησης…. 
Tότε η  Ασφάλεια Χαλκίδας ειδοποιήθηκε , τα χρήματα προσημειώθηκαν αλλά ο επαγγελματίας εκβιαστής αλλάζοντας συνεχώς  τον τόπο του ραντεβού στο τέλος δεν εμφανίστηκε γιατί είναι γάτος και ψυλλιάστηκε ότι κάτι δεν πάει καλά….
Κάποιος άλλος επαγγελματίας (άλλος πρέπει να ήταν γιατί είχε άλλο όνομα)ζητούσε από νέους να τους εκπαιδεύσει στην εφημερίδα του και απαιτούσε  να του προκαταβάλουν χρήματα (για την εκπαίδευση) τα οποία θα τους επέστρεφε εις το δεκαπλάσιο όταν θα τους προσλάμβανε…. 
Η πρόσληψη έκανε φτερά όπως και οι προκαταβολές…..


Σήμερα την εποχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης στην οποία η Ελλάδα έχει συνθλιβεί και κλείνουν κολοσσιαίες επιχειρήσεις, τα τοπικά ραδιόφωνα δεν πάνε καλά επειδή λείπουν αυτά τα «φωτεινά» μυαλά που προαναφέραμε…. 
Θα «πέταγαν και τη σκούφια» τους να κάνουν πάλι εκπομπή σε ένα ραδιόφωνο αλλά ποιος τους αντιμετωπίζει  πια σοβαρά;;;;…. Τους πήραν πλέον χαμπάρι και δεν τους αφήνουν ούτε απέξω από τα ραδιόφωνα να περάσουν!!!!!