η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

Ο Παλαμιώτης σε ρόλο παράγοντα

Στην διακοπή της συνεδρίασης του Περιφερειακού συμβουλίου Στερεάς Ελλάδος οδήγησε η επιμονή του δημοσιογράφου Γιώργου Παλαμιώτη ο οποίος μπέρδεψε τη συνεδρίαση με συνέντευξη τύπου και απαιτούσε από τον πρόεδρο να θέσει ερωτήματα προς το σώμα για τις αναπτυξιακές επιχειρήσεις….. 
Το γεγονός της διακοπής εξόργισε τον Περιφερειάρχη Κλέαρχο Περγαντά αλλά δεν κατανοούμε το γιατί….. 
Το ότι έχετε συνεργασία με τον κύριο Παλαμιώτη και του δίνετε τις απομαγνητοφωνήσεις των περιφερειακών συμβουλίων κύριε περιφερειάρχα, προφανώς του έχει δώσει το θάρρος να συμπεριφέρεται ως συνεργάτης σας και να επιζητά να έχει άποψη στον τρόπο διοίκησης της Περιφέρειας…..

Εξάλλου μόνο στη Λαμία παρατηρείται το φαινόμενο να συνεδριάζει συντονιστικό όργανο όπως η επιτροπή Οικονομικών παρουσία του κυρίου Παλαμιώτη και μάλιστα με δικαίωμα λόγου στις συνεδριάσεις……



Υ.Γ. Άρχισαν  βέβαια κάποια λαμιώτικα μπλοκ που αρέσκονται στο να βαφτίζουν το κρέας ψάρι αναλόγως των συμφερόντων τους να γράφουν διάφορα ευτράπελα του τύπου «θα έπεφτε η ζάχαρη στο νερό αν παρά το ότι δεν το επιτρέπει ο κανονισμός  έκανε μια ερώτηση ο δημοσιογράφος-πολίτης;;;;»
Ναι βρε όρνια γιατί αν κάποιο πολιτικό πρόσωπο δεν τηρούσε τον κανονισμό θα τον περνάγατε γενναίες δεκατέσσερις…
 Και κάτι άλλο σχετικό με τη δημοσιογραφική δεοντολογία που δεν γνωρίζετε τι σημαίνει…
 Όταν κάποιος βρίσκεται σε ένα χώρο με την ιδιότητα του δημοσιογράφου δεν μπορεί να επικαλείται και αυτή του πολίτη γιατί εκείνη την ώρα υποτίθεται ότι ασκεί ένα λειτούργημα που δεν του επιτρέπει να διαμορφώνει την είδηση αλλά να την παρατηρεί αντικειμενικά και να τη μεταφέρει….  ¨όπως δεν είναι δυνατό να γίνει συνδυασμός των ιδιοτήτων Αστυνομικός-πολίτης, δικαστικός-πολίτης, δήμαρχος πολίτης κλπ, κλπ,…. ¨όταν ασκείς εξουσία δεν μπορεί να κάνεις και τον  πολίτη που προτείνει και κρίνει!!!!!