η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Χειμαρρώδης η Ουρανία


Χείμαρρος ήταν σήμερα το πρωί μιλώντας στην εκπομπή «έχουμε και λέμε» (Αγγελής-Δημητρακόπουλος) στον Εύριπο fm90 η πρώην βουλευτής Εύβοιας του Λαϊκού Ορθόδοξου συναγερμού Ουρανία Παπανδρέου….
 Έκανε σκληρή κριτική στην τρικομματική κυβέρνηση αλλά και στους τρεις ευβοείς βουλευτές που είναι στα κόμματα που την στηρίζουν (Σίμο και Συμεών Κεδίκογλου και Δημήτρη Αναγνωστάκη) ενώ δεν παρέλειψε να προσθέσει ότι η πολιτική των κομμάτων τους θα φέρει στην εξουσία τα άκρα της δεξιάς και της αριστεράς εννοώντας τη Χρυσή αυγή και το ΣΥΡΙΖΑ…
Ζήτησε παραπομπή όλων των εμπλεκόμενων προσώπων στην υπόθεση της Λίστας Λαγκάρντ, τονίζοντας ότι ο κόσμος που πεινάει και κρυώνει δεν αντέχει άλλη ατιμωρησία…. 

Είπε επίσης ότι το ΛΑΟΣ δεν πρόκειται να αλλάξει όνομα και σύμβολα όπως έγινε με τα καραγκιοζιλίκια άλλων κομμάτων που μετέτρεψαν τη δάδα σε τρίχα κατσαρή ή αφαίρεσαν τρεις ακτίνες από τον πράσινο ήλιο και υπογράμμισε ότι το κόμμα της δηλώνει παρόν στις πολιτικές εξελίξεις και αταλάντευτο στα πιστεύω του…. 
Ακόμη εξέφρασε τη λύπη της για το γεγονός ότι ένα μεγάλο μέρος του ΠΑΣΟΚ που διαλύθηκε μετατοπίστηκε προς το ΣΥΡΙΖΑ αλλά διαπίστωσε με χαρά ότι το πατριωτικό του κομμάτι στηρίζει το ΛΑ.Ο.Σ!!!!
Από την τοποθέτησή της δεν έλειψαν και οι βολές κατά των επιχειρηματιών της ΣΕΛΜΑΝ που έκλεισαν αιφνιδιαστικά την επιχείρηση αφήνοντας στο δρόμο δεκάδες εργαζόμενους…. 
Κατήγγειλε πως στην προκειμένη περίπτωση «έχει γίνει μεγάλη λαμογιά» από κάποιους που έπαιρναν σωρηδόν επιδοτήσεις για το εργοστάσιο και έκαναν επενδύσεις αλλού!!!!