η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 7 Ιουλίου 2012

Ο θύτης έγινε θύμα

Πλήθος κόσμου έξω από το δημαρχείο
στο Αλιβέρι αντιδρά στην απόφαση του
του δημάρχου για δημιουργία ΣΜΑ
(φωτογραφία από το evianews)

Θύμα των ίδιων του των πρακτικών έπεσε ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου Δημήτρης Θωμάς όταν στην χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου στο Αλιβέρι εισέβαλαν αγανακτισμένοι δημότες που διαφωνούν με τη δημιουργία σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην περιοχή των Κριεζών….


Στη συνεδρίαση κλήθηκε η αστυνομία και το κλίμα ήταν ιδιαιτέρως αρνητικό για το δήμαρχο και τη συμπολίτευση….
 Αυτό που συνέβη στην συγκεκριμένη περίπτωση,προφανώς δεν το είχε υπολογίσει ο Δήμαρχος Κύμης Αλιβερίου αφού εδώ και πολλά χρόνια ήταν συνηθισμένος να ξεσηκώνεται ο κόσμος αλλά από τον ίδιο για διάφορα θέματα με αντιπάλους πότε την πολιτεία (Δημιουργία Καλλικρατικού δήμου Κύμης –Κονιστρών- Αλιβερίου -Δύστου) πότε την περιφέρεια (οδικό δίκτυο ακόμα και δικής του ευθύνης)…. 
Αυτή τη φορά είναι προφανές ότι υποτίμησε μια ολόκληρη περιοχή του δήμου του που αντιστέκεται στους όποιους σχεδιασμούς γίνονται ερήμην της ή κατόπιν ελλιπούς διαβούλευσης και ενημέρωσης…. 
Έπεσε δηλαδή θύμα της ίδιας νοοτροπίας απέναντι στην οποία προσπαθούσε ανέκαθεν να συσπειρώσει τους πολίτες για να δυναμώσει εκλογικά και πολιτικά!!!
Το έξυπνο πουλί από τη μύτη πιάνεται και ο λάκκος όταν ανοίγει είναι εύκολο να παρασύρει μέσα αυτόν που τον δημιουργεί….
 Ίσως τώρα ο λαϊκός αγωνιστής δήμαρχος καταλάβει πόσο επικίνδυνη ατραπός είναι η λαϊκή οργή και τι αποτελέσματα μπορεί να προκαλέσει η εύφλεκτη μάζα του λαού  όταν της  πετούν  αναμμένα σπίρτα λαϊκισμού!!!!