η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Απολυμάνσεις από το δήμο σε δημοτικά και δημόσια Κτήρια σε Κύμη και Κονίστρες-εχθές έγιναν στο Αλιβέρι και θα συνεχιστούν εκτεταμένες επιχειρήσεις όλη την επόμενη εβδομάδα



Με την εποπτεία του υπευθύνου πολιτικής προστασίας του δήμου Κύμης Αλιβερίου αντιδημάρχου Κονιστρών και αρμόδιου για θέματα πολιτικής προστασίας Κώστα Δημά και του αντιδημάρχου Κύμης Αλέξανδρου Θεοδώρου οι οποίοι είναι μέλη της αρμόδιας επιτροπής του δήμου για τον περιορισμό εξάπλωσης του Κορονοϊου πραγματοποιούνται σήμερα 14 Μαρτίου 2020 απολυμάνσεις σε δημοτικά και δημόσια κτήρια των δημοτικών ενοτήτων Κύμης και Κονιστρών..


Μέχρι στιγμής έχουν γίνει ψεκασμοί απολύμανσης από εξειδικευμένα συνεργεία στο δημοτικό κατάστημα Κονιστρών, Αγροτικό ιατρείο Κονιστρών, το ΚΕΠ Κύμης, Πολεοδομία Κύμης ενώ θα απολυμανθεί και το δημοτικό κατάστημα της Κύμης, το ειρηνοδικείο και άλλοι δημοτικοί χώροι….



Εχθές Παρασκευή 13-3-2020 πραγματοποιήθηκαν εκτεταμένες επιχειρήσεις απολύμανσης σε δημοτικά κτήρια και αθλητικές εγκαταστάσεις του Αλιβερίου.



Συγκεκριμένα απολυμάνθηκε το κλειστό Γυμναστήριο Αλιβερίου, το ΚΕΠ Αλιβερίου, η ΔΕΥΑΚΑ και το δημαρχείο…



Τις επόμενες μέρες έχουν προγραμματιστεί απολυμάνσεις στο ειρηνοδικείο Αλιβερίου και στο Αστυνομικό τμήμα ενώ ανάλογες επιχειρήσεις θα γίνουν στο Αυλωνάρι (Κυριακή), και τα Κριεζά.