η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019

Ακραίες και καουμπόϊκες συμπεριφορές από τον Δ. Θωμά στην συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής


Ο πραγματικός καουμπόι του δήμου Κύμης Αλιβερίου ξαναχτύπησε με ακραίες συμπεριφορές και αισχρές εκφράσεις και μάλιστα σε συνεδρίαση συλλογικού οργάνου της Οικονομικής Επιτροπής στην οποία σύμφωνα με το νόμο δεν επιτρέπεται να παραβρίσκεται όταν συζητείται θέμα που τον αφορά προσωπικά… 



Ο πρώην δήμαρχος Δημήτρης Θωμάς εκστομίζοντας ύβρεις όπως «Καραβλάκας», «καραμήτρος», «αλήτης» ξεκίνησε τη χυδαία επίθεση στην οικονομική επιτροπή λέγοντας επί λέξη στον δήμαρχο: «θα σούλεγα καμιά μαλ@κία τώρα αλλά έχε χάρη που είναι γυναίκες μπροστά»….

 Ο λόγος της ακραίας και έκνομης συμπεριφοράς του;;;; 

Δεν ήθελε να αποχωρήσει από τη συνεδρίαση τονίζοντας ότι μπορεί να τοποθετηθεί αλλά να μην ψηφίσει για τους οικονομικούς καταλογισμούς στο πρόσωπό του,στο δήμο στο ινστιτούτο Παπανικολάου και σε νομικό πρόσωπο του Ο.Τ.Α.

Τι λέει όμως ο νόμος 4555/2018 στο άρθρο 77 παράγραφος 11;;;

[Άρθρο 77 - Νόμος 4555/2018 - Λειτουργία Οικονομικής Επιτροπής - Επιτροπής Ποιότητας Ζωής - Αντικατάσταση του άρθρου 75 του ν. 3852/2010]
&11. Μέλος της επιτροπής δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον για τη λήψη απόφασης με συγκεκριμένο περιεχόμενο. Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Στο μέλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση, κατά παράβαση του προηγούμενου εδαφίου, επιβάλλεται η ποινή της αργίας.

Αυτός ο νόμος σύμφωνα με την άποψη του πρώην δημάρχου προφανώς είναι ανύπαρκτος ή αφορά όλους τους υπόλοιπους εκτός από τον ίδιο που είναι υπεράνω των νόμων και της εφαρμογής τους!!!!!

Το θέμα δεν είναι αυτή καθεαυτή μόνο η συμπεριφορά του πρώην δημάρχου ο οποίος εκφοβίζει και βγάζει ανακοινώσεις κατηγορώντας τα θύματα του ότι τον εκφοβίζουν, ο οποίος συκοφαντεί και αποκαλεί συκοφάντες αυτούς που στοχοποιεί ή βρίζει και εμφανίζεται δήθεν θιγόμενος ότι τον βρίζουν…..

Το θέμα είναι οι νόμοι και η εφαρμογή τους και εκείνοι που κάνουν τη νομοθεσία κουρελόχαρτο

Και επειδή οι νόμοι δεν μπορούν να γίνονται ρετάλια προς εξυπηρέτηση προσωπικών συμφερόντων έχουν σαφή και ξεκάθαρη έννοια στην προκειμένη περίπτωση η απόφαση της οικονομικής επιτροπής για τους οικονομικούς καταλογισμούς είναι άκυρη λόγω της παρουσίας του εμπλεκόμενου στη συνεδρίαση ενώ πρέπει να επιβληθεί και η ποινή της αργίας. 

Υ.Γ. έσπευσε να γράψει το τρόλ του Θωμά ότι δήθεν βγήκε εκτός εαυτού στην επιτροπή επειδή τον είπαν κλέφτη….
 Έτσι τους βολεύει να παρουσιάσουν το γεγονός..
 Πάλι τον αδίκησαν τον πρώην δήμαρχο και βγήκε εκτός εαυτού… Οι συνεδριάσεις όμως της Οικονομικής επιτροπής ηχογραφούνται κατ’απαίτηση του ίδιου του κυρίου Θωμά στην πρώτη συνεδρίασή της όπου εμφανίστηκε με κασετοφωνάκι και ηχογραφούσε τα πάντα… 
Από την απομαγνητοφώνηση προκύπτει ότι ο Θωμάς άρχισε να βρίζει αισχρά μόλις ο δήμαρχος του είπε να αποχωρήσει επειδή το θέμα που θα συζητιόταν τον αφορούσε… 
Στη συνέχεια των κοσμητικών επιθέτων που έλαβε ο δήμαρχος και ενώ ο Θωμάς τον έβρισε ειπώθηκε για τα χρήματα του δήμου με τα οποία κυκλοφορούσαν στις τσέπες… άντε ας μαζέψουν τώρα υπογραφές για να συζητήσουν το ποιος είναι ακραίος και καουμπόης…. 
Παρόλο που ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έχει πεί μόνο τη λέξη αλήτης… 
Υπάρχει όλο το ηχητικό της προσβλητικής και αισχρής συμπεριφοράς!