η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 16 Αυγούστου 2019

Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινι αγαπητέ πρώην δήμαρχε


Κριτική στη δήμοτική αρχή Κύμης Αλιβερίου για τη χωματερή της Κύμης κάνει ο πρώην δήμαρχος γράφοντας στην ιστοσελίδα του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τα εξής:

Παρασκευή μεσημέρι 16-8-2019, η ίδια κατάσταση εξακολουθεί να επικρατεί στην χωματερή της Κύμης.
Κατά τ άλλα <όπου γάμος και γιορτή η Βασίλω πρώτη>.
Αλήθεια αφού ο Δήμος πληρώνει σε ιδιώτες τόσες εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ για να μεταφέρονται τα σκουπίδια στη Χαλκίδα και τη Θήβα, (αυτή τη λύση δυστυχώς επέλεξαν οι σημερινοί Διοικούντες ), γιατί ανέχεται αυτά να μη μεταφέρονται καθημερινά και να παρουσιάζουν αυτή την άκρως επικίνδυνη κατάσταση?


Να ενημερώσουμε τον πρώην ότι:

Από το 2002 έως το 2014 υπήρχε χωματερή 50 στρέμματα στην Κύμη. Από το 2014 μέχρι σήμερα γίνεται μεταφόρτωση απορριμμάτων κάθε μέρα..
 Πριν το 2014 έπαιρνε φωτιά η χωματερή κάθε χρόνο (με τις διοξίνες να καίγονται και να διαδίδονται με τον καπνό) Είχατε δώσει τις ίδιες λύσεις για τα σκουπίδια με αυτές που είχατε δώσει για το νερό… Δηλαδή μηδέν. 
Ο χώρος της χωματερής φυλάσσεται από σεκιούριτι από το 2017 και εντεύθεν

Υ.Γ. ¨όπου γάμος  και χαρά η Βασίλω πρώτη… Μέχρι και γι’αυτό κατηγορείτε τη δημοτική αρχή ενώ πριν τις εκλογές την κατηγορούσατε ότι δεν πήγαινε στους δημότες… Αποφασίστε επιτέλους αν και σας είναι δύσκολο να σταθεροποιηθείτε σε μια άποψη γενικώς.

Υ.Γ. Παρεμπιμπτόντως να τον ενημερώσουμε και ότι ξεκίνησε από τη  νέα δημοτική αρχή η κατασκευή του Σταθμού μεταφόρτωσης απορριμμάτων στην Κύμη