η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 11 Ιανουαρίου 2019

Όποιοι λένε ότι ο Δημήτρης Θωμάς δεν έχει πρόβλημα εκλογής αφού θα τεθεί αναγκαστικά σε αργία είτε λένε ψέματα είτε δεν γνωρίζουν γράμματα!



Το τελευταίο που διαβάσαμε είναι ότι κάποιοι προσπαθούν να θολώσουν τα νερά και τεχνηέντως διαδίδουν ότι ο Δημήτρης Θωμάς θα έχει κώλυμα στην υποψηφιότητά του αλλά ο ίδιος λέει ότι το κάνουν για να καλύψουν την ανικανότητά τους… 

Σοβαρά μιλάτε ρε παιδιά;;;; 
Γνωρίζετε γραφή και ανάγνωση;;; 
Λοιπόν διαβάστε καλά το νόμο που σας επισυνάπτουμε και αν δεν καταλαβαίνετε τι γράφει ρωτήστε ένα δικηγόρο… 


Λοιπόν για να ξεκαθαρίζουμε μια και καλή τα πράγματα… 
Ο Υπογεγραμμένος Αγγελής Νικόλαος του Αποστόλου και της Ευαγγελίας σας λέω πως σύμφωνα με το νόμο ο κ Δημήτρης Θωμάς πρώην δήμαρχος Κύμης και Κύμης Αλιβερίου κατά την περίοδο 2010-2013 εάν εκλεγεί δημοτικός σύμβουλος ή δήμαρχος πρέπει μέσα σε διάστημα 15 ημερών από την εκλογή του να τεθεί σε αργία…. 
Δεν έχει κώλυμα υποψηφιότητας επειδή παραιτήθηκε από δημοτικός σύμβουλος πριν εκδοθεί το βούλευμα του συμβουλίου εφετών που τον παραπέμπει σε δίκη για κακούργημα.. 
Το τι ευθύνες έχει για το έλλειμμα του 1 εκ. 898 χιλιάδων ευρώ θα το πει η ελληνική δικαιοσύνη όταν τελεσιδικήσει η υπόθεση… 
Πέρα από αυτό όμως ως κατηγορούμενος εάν θέσει υποψηφιότητα και εκλεγεί πρέπει να τεθεί σε αργία… 

Τι δεν καταλαβαίνετε;;;;;

Διαβάστε λίγο και το νόμο ο οποίος δεν επιδέχεται καμιάς παρερμηνείας…

• Σύμφωνα με το άρθρο 236 και 2368 του Ν. 3852/2010, όπως ισχύει σήμερα μετά τις τροποποιήσεις του Ν. 4555/2018, σε περίπτωση αμετάκλητης παραπομπής για κακούργημα δημάρχου, δημοτικού συμβούλου, προέδρου κοινότητας και μέλους συμβουλίων κοινότητας, εφόσον έχουν επιβληθεί περιοριστικοί όροι ή προσωρινή κράτηση, ο Επόπτης Ο.Τ.Α. οφείλει να θέσει τον παραπεφθέντα κατηγορούμενο σε αργία.

Για την θέση σε αργία εκδίδεται διαπιστωτική πράξη του Επόπτη Ο.Τ.Α., εντός δεκαπέντε (15) ημερών από τότε που έλαβε γνώση του σχετικού παραπεμπτικού βουλεύματος.



Νίκος Αγγελής

(ενυπογράφως και όχι ανωνύμως σαν τους πεφωτισμένους διαδικτυακούς «φωστήρες» ή κατά παραγγελία ερμηνευτές των νόμων)

Υ.Γ. Αν γράφω ψεματα να μου κάνετε μήνυση


Υ.Γ.2. Αν θέσει υποψηφιότητα και εκλεγεί τι θα γράφετε μετά σε αυτούς που ενημερώνετε όταν παραιτηθεί ή τεθεί σε αργία μέσα σε δυο εβδομάδες;; ή μήπως νομίζετε ότι θα έχει ξεχαστεί μέχρι τότε;;;Μην ανησυχείτε θα σας το θυμίσουμε εμείς!