η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 7 Ιανουαρίου 2019

Σε αυτή τη χώρα δεν χρειάζονται σφαλιάρες… αλλά σοβαροί πολιτικοί!


Ο τρόπος που συμπεριφέρεται ο κ Απόστολος Γκλέτσος προς συνυποψηφίους του αλλά και οι απόψεις του περί δημοκρατίας που συνοψίζονται στις φράσεις «Αυτός δεν κατάφερε να περάσει στο δεύτερο γύρο μαζί μου» και «σε αυτόν τον τόπο πρέπει να πέσει καμιά σφαλιάρα» οι οποίες αναφέρονταν στον κύριο Κατσικονούρη δείχνουν πόσο χαμηλά έχει πέσει το επίπεδο της πολιτικής σε αυτή τη χώρα και τη σύγχυση που επικρατεί στο μυαλό των πολιτών οι οποίοι ψηφίζουν ανθρώπους με τέτοιες πολιτικές απόψεις και τέτοιες συμπεριφορές…. 



Ανάλογη τρικυμία εν κρανίω επικρατεί σε μεγάλη μερίδα δημοσιογράφων όπως αυτός ο κύριος και η κυρία που του πήραν τηλεοπτική συνέντευξη χαριεντιζόμενοι με τον πολλά βαρύ Απόστολο και χαζογελώντας όταν τους έλεγε περί σφαλιάρας… 

Προφανώς και έχουν χάσει το ρόλο του δημοσιογράφου και την αίσθηση του σωστού και του λάθους όπως το τηλεοπτικό τους ίνδαλμα Απόστολος που αντιμετωπίζεται από μερίδα του τύπου περίπου ως ιερό τοτέμ αντί να καταδικαστεί ομοθυμαδόν για τον τρόπο συμπεριφοράς του… 

Αναφορικώς πάντως με τις προσφάτως εκφρασθείσες τοποθετήσεις του αναρωτιόμαστε πως θα του φαινόταν αν έθετε υποψηφιότητα κάποιος πιο ψηλός πιο γυμνασμένος και πιο νέος από εκείνον ο οποίος θα έκρινε ότι στην πολιτική του διαφωνία με το δήμαρχο Στυλίδας έπρεπε να ρίξει και μερικές ψιλές….

 Αν δηλαδή ένας πιο δυνατός και πιο μάγκας από το Γκλέτσο έβαζε υποψηφιότητα και τον άρχιζε στις σφαλιάρες….

 Επίσης είμαστε περίεργοι για το τί θα πει αν ο ίδιος δεν περάσει στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών όπως ο κ Κατσικονούρης που τον κατηγόρησε γι’αυτό.


Σε αυτή τη χώρα δεν χρειάζονται σφαλιάρες…. 
Σοβαροί πολιτικοί άνδρες χρειάζονται οι οποίοι δυστυχώς αποτελούν είδος υπό εξαφάνιση με αποκλειστική ευθύνη των ψηφοφόρων!


Υ.Γ. προεκλογική περίοδος είναι και είπαμε να αποφύγουμε τη σκληρή κριτική, όμως η κατάσταση έχει ξεφύγει εντελώς και κανείς δεν μιλάει!