η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 12 Ιουλίου 2016

Έκραξαν τον Αποστόλου και στη Λάρισα (γιατί όπου πάει τον κράζουν)



Με αποδοκιμασίες υποδέχθηκαν τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Βαγγέλη Αποστόλου στη Λάρισα, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Την ώρα που ο κ. Αποστόλου μιλούσε σε εκδήλωση διαλόγου με τους αγρότες, μέλη της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Λάρισας, αφού ήρθαν σε έντονο διαπληκτισμό με την αστυνομία γιατί δεν τους επιτρεπόταν η είσοδος στο χώρο της εκδήλωσης, μπήκαν από τη δεύτερη πόρτα της αίθουσας και διέκοψαν την ομιλία του.
Παρά την ένταση, ο ίδιος ο κ. Αποστόλου καλούσε διαρκώς τους αγρότες να πάρουν το λόγο στο βήμα, κάτι που ωστόσο δεν έγινε δεκτό, όπως αναφέρει το onlarissa.gr.


Το κέντρο της Λάρισας πάντως από νωρίς το πρωί είχε μετατραπεί σε φρούριο με μία διμοιρία των ΜΑΤ να βρίσκεται σε απόσταση μερικών δεκάδων μέτρων από το Χατζηγιάννειο, αλλά και διάσπαρτους αστυνομικούς, δυνάμεις των ΟΠΚΕ και της ασφάλειας, να βρίσκονται σχεδόν σε όλη την περιοχή.



Ο ίδιος ο υπουργός είχε φροντίσει να μεταβεί στο χώρο από νωρίς το πρωί, προκειμένου να μην έρθει αντιμέτωπος με τους αγρότες που είχαν συγκέντρωση από τις 09.30 και τον περίμεναν με πανό.