η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014

Παγώνης προς Μπάκα - //είσαι ανόητος και ασχολείσαι με τρίχες// Μπάκας προς Παγώνη – //Είσαι εγωκεντρικός και αγενής//



Απολαυστικός και συνάμα χαρακτηριστικός του κλίματος που επικράτησε στη διήμερη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ο διάλογος μεταξύ Χρήστου Παγώνη και Γιάννη Μπάκα για τη χρησιμότητα της μελέτης του καθηγητή Μπουραντά όπως τον απομαγνητοφώνησε η Κορίνα Γιαννάκη στο eviaportal…

o δήμαρχος ούτε λίγο ούτε πολύ χαρακτήρισε ανόητο τον Μπάκα και ότι καταπιάνεται με τρίχες –εξού και το μούσι που έχει αφήσει και ο Γιάννης Μπάκας ανταπάντησε εμφανίζοντας ως εγωκεντρικό και αγενή το Χρήστο Παγώνη….



Διαβάστε τον διάλογο μεταξύ των δυο που είναι ενδεικτικός και του επιπέδου στο οποίο βρίσκεται το δημοτικό συμβούλιο του μητροπολιτικού δήμου της Εύβοιας….



Όταν λοιπόν
πήρε το λόγο ο Γιάννης Μπάκας, χαρακτήρισε τη μελέτη αέρα κοπανιστό, μία μελέτη άνευ αντικειμένου, γεγονός που πυροδότησε την αντίδραση του Χρήστου Παγώνη, ο οποίος απευθυνόμενος στο Γιάννη Μπάκα του είπε:

- «Τον τελευταίο καιρό κ. Μπάκα καταπιάνεστε πολύ με τρίχες και ενδεχομένως και το μούσι που έχετε αφήσει έχει επηρεάσει αυτό το πράγμα.
 Ας σοβαρευτούμε σε αυτή την αίθουσα, γιατί όταν μιλάτε, μου έρχεται συνήθως στο μυαλό αυτό που είπε ο Αινστάιν: «Δύο πράγματα δεν έχουν όριο σε αυτόν τον κόσμο. Η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν, αν και για το δεύτερο δεν είμαι σίγουρος».

Άμεση ήταν και η αντίδραση του Γιάννη Μπάκα, ο οποίος τόνισε ότι αυτή η εικόνα που παρουσιάζει ο Χρήστος Παγώνης δε συνάδει με την εικόνα του Δημάρχου λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Κύριε Παγώνη θα σας συνιστούσα το τελευταίο σας καταφύγιο να είναι οι καλοί τρόποι, ώστε να κρύψετε πόσο πολύ εκτιμάτε τον εαυτό σας και πόσο λίγο τους συνομιλητές σας. 
Καταλάβατε; 
Γιατί αυτή δεν είναι εικόνα που συνάδει με το πρόσωπο του Δημάρχου.
 Και την έννοια της σοβαρότητας να την αναφέρετε στους ειδικούς συμβούλους που υπόκεινται στη δική σας ευχέρεια και όχι στους δημοτικούς συμβούλους. 
Άντε μπράβο. 
Γιατί πολύ λόγος γίνεται εδώ πέρα. 
Τα περνάμε όλα στο ντούκου»!