η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

Μα κάτι συμπτώσεις!!!


 «Ένας νέος πολιτικός φορέας προκύπτει μέσα από ανάγκες της κοινωνίας και μόνον. Ποτέ μέσα από αδιέξοδα, ποτέ μέσα από αρχηγισμό. Το νέο κόμμα της κ. Μπακογιάννη τίποτα καινοτόμο δεν προσέφερε με την ιδρυτική του διακήρυξη, παρά μόνον να στηρίζει την πολιτική του Μνημονίου.
 Αλλά και να ενισχύσει την από ετών προδιάθεση της να είναι αρχηγός κάπου…

Όμως με το «γινάτι» δεν φτιάχνονται κόμματα, με το ζόρι δεν παράγονται ιδέες. Ιδιαίτερα δε, από πολιτικούς με παρελθόν και με αποτύπωμα δεδομένο. Και αυτό οι πολίτες και το γνωρίζουν και το ζυγίζουν…»

Αυτή τη δήλωση είχε κάνει ο Κώστας Μαρκόπουλος όταν δημιούργησε το κόμμα της η Κυρία Ντόρα Μπακογιάννη και εκείνος ήταν βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και συνεργάτης του Αντώνη Σαμαρά…. 

Όταν ο Σαμαράς τον διέγραψε μαζί με τον καμένο και μερικά ακόμα μπουμπούκια της Νέας Δημοκρατίας προχώρησαν στη δημιουργία των ανεξάρτητων ελλήνων…. 
Αν από τη δήλωση που έκανε για την κυρία Μπακογιάννη προσθέσουμε ένα «μην» (εκεί που λέει «παρα μόνο να στηρίζει την πολιτική του μνημονίου» δηλαδή πούμε «παρά μόνο να μην στηρίζει την πολιτική του μνημονίου» και εκεί που λέει Μπακογιάννη Βάλουμε Καμένος) όλη η υπόλοιπη δήλωση θα μπορούσε να αναφέρεται στη δημιουργία του κόμματος των ανεξάρτητων Ελλήνων….

 Διαβάστε τη δήλωση που θα μπορούσε να κάνει η Νέα Δημοκρατία για το κόμμα του κυρίου Μαρκόπουλου με αυτή τη μικρή μετατροπή….



«Ένας νέος πολιτικός φορέας προκύπτει μέσα από ανάγκες της κοινωνίας και μόνον. Ποτέ μέσα από αδιέξοδα, ποτέ μέσα από αρχηγισμό. Το νέο κόμμα του Κυρίου Καμένου τίποτα καινοτόμο δεν προσέφερε με την ιδρυτική του διακήρυξη, παρά μόνον να ΜΗΝ στηρίζει την πολιτική του Μνημονίου.

 Αλλά και να ενισχύσει την από ετών προδιάθεση του να είναι αρχηγός κάπου…

Όμως με το «γινάτι» δεν φτιάχνονται κόμματα, με το ζόρι δεν παράγονται ιδέες. Ιδιαίτερα δε, από πολιτικούς με παρελθόν
(Μαρκόπουλος)και με αποτύπωμα δεδομένο. 
Και αυτό οι πολίτες και το γνωρίζουν και το ζυγίζουν…»

Σημείωση:Γιαυτό οι νέοι αποστρέφονται την πολιτική και τους πολιτικούς…….