η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020

Το eviain αναστέλλει τη λειτουργία του



Ύστερα από 9 χρόνια αδιάλειπτης παρουσίας στα διαδικτυακά δρώμενα το eviain αναστέλλει την λειτουργία του επειδή ο πνευματικός του δημιουργός αδυνατεί πλέον να αντεπεξέλθει στα καθήκοντα του εργαζόμενος σε γραφείο τύπου δήμου της Εύβοιας.. 

Από τις πρώτες αναρτήσεις του στον παρόντα ιστότοπο ο γράφων έχει διευκρινίσει προς τους αναγνώστες –φίλους, του προσωπικού του μπλοκ ότι οι απόψεις που μεταφέρει στην «μπλοκόσφαιρα» είναι προσωπικές του , ότι δεν ισχυρίζεται πως είναι κάτοχος της μιας και μοναδικής αλήθειας η οποία δεν υπάρχει αλλά ότι εκφράζει την προσωπική του αλήθεια την οποία έχει την τιμιότητα να παρουσιάζει στους αναγνώστες χωρίς να ισχυρίζεται ψευδώς (όπως κάνουν οι περισσότεροι) ότι κάνει «αντικειμενική» δημοσιογραφία και διάφορα άλλα ευτράπελα που παρουσιάζουν ως «προτερήματα» τους κυρίως αδαείς του χώρου που αυτοχρίστηκαν δημοσιογράφοι έχοντας παντελή άγνοια όχι μόνο περί της δημοσιογραφικής δεοντολογίας αλλά και βασικών κανόνων  γραμματικής και  συντακτικού…. 


Συνεπώς η αναστολή λειτουργίας του μπλοκ δεν έχει να κάνει με την επαγγελματική ενασχόληση του γράφοντος ως εκπροσώπου γραφείου τύπου (αφού ανέκαθεν διευκρίνιζε ότι δημοσιοποιεί προσωπικές του απόψεις) αλλά με τον χρόνο που διαθέτει ,ο οποίος πλέον δεν επιτρέπει σχολιασμό σημαντικών θεμάτων του πολιτικού και κοινωνικού γίγνεσθαι.. 
Βεβαίως ο γράφων έπαιρνε θέση επί εννέα συναπτά έτη σε σημαντικά (ή ασήμαντα κατ’ άλλους)  ζητήματα του τόπου του, έκανε σάτιρα , πολιτικό σχόλιο και εξέφραζε απόψεις, όταν εκείνος έκρινε ότι είχε κάτι να πει και όχι υποχρεωτικά επί παντός του επιστητού..

Ωστόσο σήμερα λόγω αυξημένων υποχρεώσεων δεν είναι δυνατόν να συμβεί ούτε αυτό.. 

Έτσι το eviain δεν κλείνει (εξάλλου δεν μπορούν να διαγραφούν εν μια νυκτί κείμενα και παρεμβάσεις 9 ετών) όμως αναστέλλει την λειτουργία του ολοκληρώνοντας ένα κύκλο..

 Δεν γνωρίζουμε αν είναι τυχαίο ότι και ο ραδιοφωνικός μας σταθμός ολοκλήρωσε ένα κύκλο στα 9 χρόνια πριν  μεταβιβαστεί σε άλλον ιδιοκτήτη..
Μπορεί και να μην είναι..

Πάντως είμαστε σίγουροι ότι κάποια στιγμή θα τα ξαναπούμε είτε μέσα από το evia in (που μπαίνει σε διαδικασία ύπνωσης με άγνωστο χρονικό ορίζοντα για το πότε και αν θα ξαναξυπνήσει) είτε μέσα από κάποιο άλλο διαδικτυακό δίαυλο.. 

Μέχρι τότε να είστε καλά.. 

Εις το επανιδείν 

Evia In