η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ''ΙΣΤΟΡΙΚΗ'' ΦΛΑΜΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ, ΕΠΙΣΤΟΛΗ-ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ

                 
               

   
Γράφει ο Γιάννης Βενιζέλος


ΓΕΩΠΟΝΟΙ ΒΕΒΑΙΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΥΤΕ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΟΜΩΣ, ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ,
ΕΝΑ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΔΕΝΤΡΟ Ή ΦΥΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΔΥΟ ΜΕΡΗ.




ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ.
ΟΤΑΝ ΤΟ ΥΠΕΡΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΥΤΟΥ, ΛΟΓΩ ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ - ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ Ή ΚΑΙ ΑΠΛΟΥ ΓΗΡΑΣΜΟΥ ΚΛΑΔΙΩΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ, ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΔΟ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΤΡΩΓΟΥΝ ΚΑΙ ΣΑΠΙΖΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΟΛΟΕΝΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΑΤΩ, ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΕΑΝ AKOMH ΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΥΖΩΟΝ ΚΑΙ ΥΓΙΕΣ.


ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ 2000 ΕΓΩ ΠΑΛΙ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΣΙΔΕΡΑΚΗ ΞΑΝΑΚΛΑΔΕΨΑ ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΡΟΠΟ ΤΟ ''ΙΣΤΟΡΙΚΟΝ'' ΤΟΥΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, ΕΞΥΓΙΑΙΝΟΝΤΑΣ ΤΟ, ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΠΑΛΙ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΙ, ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΠΩΣ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΤΟΥΤΟ ΘΑ ΞΑΝΑΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΑΛΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΑΧΙΣΤΑ ΔΙΟΤΙ
-ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΛΑΔΙΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑ ΜΕ ΤΡΥΠΕΣ, ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΘΑΡΙΑ, ΑΠΟΙΚΙΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ.
-ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΡΩΣΤΑ ΚΛΑΔΙΑ (ME ΤΡΥΠΕΣ) ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ, ΑΦΑΙΡΩΝΤΑΣ ΠΛΗΘΟΣ ΣΚΟΥΛΗΚΙΩΝ ΚΑΙ ΣΚΑΘΑΡΙΩΝ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΣΕ ΣΩΣΤΗ ΒΕΒΑΙΩΣ ΕΠΟΧΗ ΓΙΑ ΚΛΑΔΕΜΑ.
-ΚΛΕΙΣΑΜΕ ΕΠΙΣΗΣ ΜΕ ΠΑΣΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΚΟΠΩΝ.
-ΤΟ ΚΛΑΔΕΜΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΛΥ ΥΨΗΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ-ΖΩΗΣ ΤΟΥ ΔΕΝΤΡΟΥ , ΚΑΙ Ο ΚΟΡΜΟΣ ΤΟΥ ΚΑΤΩ-ΧΑΜΗΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΣ ΥΓΙΗΣ.
-ΕΞΑΛΕΙΨΑΜΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΣΟΒΑΡΟΥ ΑΤΥΧΗΜΑΤΟΣ ΓΥΡΩΘΕΝ ΚΑΙ ΚΑΤΩΘΕΝ ΑΥΤΟΥ ΔΙΟΤΙ ΑΦΑΙΡΕΣΑΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥ.
ΕΚΤΕΛΕΣΑΜΕ ΔΕ, ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΟΥΔΕΜΙΑ ΖΗΜΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ.


ΟΠΟΤΕ ΘΕΩΡΩ ΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΦΑΣΑΡΙΑ ΗΤΑΝ ΑΝΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΚΟΥΤΗ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΚΑΠΟΙΩΝ ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΩΝ ΑΝΙΔΕΩΝ ΟΨΙΜΩΝ ''ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ'' ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΕΡΑΔΩΝ-ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΚΥΜΗΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΤΡΕΞΑΝ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ. (ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΚΑΜΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΦΟΥ ΣΕ ΟΛΗ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΧΕΙΡΩΝΑΚΤΙΚΗ Ή ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ, ΩΣ ΑΕΡΓΟΙ-ΩΚΝΟΙ, ΔΥΣΚΙΝΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΔΗΜΑΓΩΓΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΗΤΑΝ).
ΓΝΩΣΤΟΝ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ:
O ΠΑΝΤΑ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ, ΠΑΝΤΑ ΤΡΕΧΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ, ΕΝΕΡΓΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ..
ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ BΕΒΑΙΩΣ ΕΝΕΡΓΕΙ-ΚΟΥΡΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΜΟΧΘΕΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΕΣ, ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑ ΚΑΙ FACEBOOK. .

ΤΕΛΟΣ ΠΡΟΣΚΑΛΩ ΟΣΟΥΣ ΠΡΟΣΤΡΕΞΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΣΑ ΞΥΛΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΡΟΤΣΑ ΤΟΥ ΓΕΡΑΝΟΥ ΕΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΦΥΛΑΓΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ ΔΩΡΟ ΕΓΩ ΚΑΙ ΤΑ 8-ΜΗΝΙΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΤΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΤΗ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ.. (Ειναι όλα σάπια και μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν οπουδήποτε, τους ταιριάζουν πακέτο!)
Η ΜΕΜΨΙΜΟΙΡΙΑ, Η ΚΑΚΕΝΤΡΕΧΕΙΑ, Η ΑΝΙΔΕΟΤΗΤΑ, Η ΑΕΡΓΙΑ ΚΑΙ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΗΤΑ ΣΕ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΛΕΟΝ, ΧΤΥΠΟΥΝ ΚΟΚΚΙΝΟ.
ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΨΙΜΟΥΣ ΕΡΓΑΤΟΠΑΤΕΡΕΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΝΑ ΓΥΡΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ''ΚΟΙΤΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ'' ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΛΟ-ΘΡΕΨΕΙ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ, ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ.!!
ΤΗΝ ΑΜΕΤΡΗ ΑΓΑΠΗ ΑΥΤΩΝΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ, ΚΑΠΟΙΟΙ , ΤΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΛΑ!!!!
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΝΑ ΞΑΝΑΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΝΕΡΓΗΤΙΚΟΥΣ, ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΑΙΣΙΑ ΚΑΜΠΟΥΡΑ ΤΟΥΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΧΕΙ ΣΑΠΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΙΣΙΟ, ΤΗΝ ΑΕΡΓΙΑ, ΤΗΝ ΩΚΝΗΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΤΟΓΝΩΣΙΑ.
ΛΙΓΗ ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ , ΚΑΠΟΥ-ΚΑΠΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΚΑΚΟ!!!!!


ΟΛΟΙ ΕΠΙΣΗΣ, ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΦΕ ΣΤΗΝ ΔΡΟΣΙΑ ΤΗΣ ΦΛΑΜΟΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΓΗΡΑΙΟ ΔΕΝΤΡΟ.
ΒΕΒΑΙΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΚΑΦΕ, ΑΛΛΟΙ ΧΩΡΟΙ ΤΗΣ ''ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ'' ΠΛΑΤΕΙΑΣ. ΠΙΟ ΚΕΝΤΡΙΚΩΣ ΜΟΔΑΤΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑΤΟΙ.


Επισημαίνω επίσης, πως κάποιοι κοκορόφτεροι αυτοαποκαλούμενοι πατέρες, πρέπει να είναι και πολύ προσεκτικοί με την λέξη - Ιστορικός, -ή, -όν, διότι η ιστορία, κάποιες φορές από μόνη της, χρησιμοποιεί και λευκό και μαύρο μελάνι εις την καταγραφή των σελίδων της.
Επίσης το ότι για τους πολλούς σήμερα οι λέξεις έχουν χάσει τις έννοιές τους και τις σημασίες τους δεν συνεπάγεται βεβαίως αυτό για ΟΛΟΥΣ!
Μπορούν κάποιοι να ψευτογράφουν και να παραγράφουν στις φυλλάδες και στις δημοσιεύσεις τους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι γίνονται και πανταχώθεν πιστευτοί!
Και αυτοί οι κάποιοι, οι κοκορόφτεροι, πρέπει να προσέχετε, διότι όσοι κυκλοφορούν καθημερινά σε αυτήν την ''δήθεν ιστορική'' πλατεία δεν είναι όλοι αμαθείς, αγράμματοι και αδαείς, πολλοί επίσης οι οποίοι δεν φωνασκούν, δεν δημαγωγούν, δεν κοκοροφουσκώνονται και δεν αυτο-''μοστράρονται'' δεν βεβαιούται πως τρώνε σώνει και καλά όλοι τους κουτόχορτο.
ΑΠΛΑ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΣΟΦΟΤΕΡΟΙ ΣΙΩΠΟΥΝ βλέπουν ακούν ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΙΛΟΥΝ!!!!
Απείρως εξυπνότεροι, ωφελιμότεροι, και ολιγότερο καταστροφικοί και επιζήμιοι για την κοινωνία είναι βεβαίως όσοι δεν κορδώνουν, όσοι δεν βλάπτουν και όσοι δεν κοκορο-φουσκώνουν ώς μουσολίνηδες.
Επίσης κάποιοι πρέπει να μάθετε πως η πλατεία της Κύμης δεν είναι και δεν ήταν ποτέ ιστορική ούτε ''ιστορικό κέντρο''. Σαφώς ιστορικότερο κέντρο π.χ. είναι η πλατεία του χωριού των Κήπων όπου εδόθει μιά σημαντικότατη μάχη του Κριεζιώτη με τους τούρκους του Ομέρ Μπέη, ή η πλατεία στα Βρυσάκια Ευβοίας όπως και άλλες πλατείες της Ελλάδας και όχι η πλατεία της Κύμης που ποτέ δεν συνέβει κάτι.Το ότι οι τούρκοι έκαψαν δυό φορές την Κύμη επί παραδείγματι, αυτό δεν είναι συμβάν και λόγος ανακηρύξεως της πλατείας μας ώς Ιστορικόν κέντρον. Δεν εδόθει μάχη ή κάτι άλλο.
Εάν δεν το ξέρετε αυτό είστε αμαθείς και ανιστόρητοι. Ιστορικές είναι πολλές άλλες πλατείες αλλά όχι η δικιά μας. Κάποιοι φρόντισαν βεβαίως και να μήν μπορεί να γίνει ποτέ!!!!!!!
Δεν κάνατε επίσης, και τίποτα ποτέ οι ίδιοι ώστε να της προσδώσετε χαρακτήρα έστω και ολιγότερο ώς νεωτέρως ιστορικής.
Και εάν δεν καταλαβαίνετε βεβαίως τον τρόπο να γίνει έστω και νεωτέρως ιστορικότερη η πλατεία, μπορούμε να σας τον δείξουμε εμείς διότι κουτόφραγκοι σαν και σας δεν είμαστε όλοι οι Δημότες Κύμης. Ούτε έχουμε ώς σύμβολα και είδωλα μουτζούρηδες και γουρλωμένους κακάσχημους σκαφτιάδες.
ΕΙΣΤΕ ΙΣΤΟΡΙΚΩΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΣ, ΛΕΤΕ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ και εκτελείτε ψευτοανακηρύξεις φουσκώνοντας τον κόσμο με φανταχτερές ψευτο-κουτο-φραγκιές διότι ή ΕΙΣΤΕ πραγματικώς ΑΝΙΣΤΟΡΗΤΟΙ ή υπάρχει συγκεκριμένος σκοπός εις αυτήν την κουτοπονηριά-κουτοανακήρυξη που χρόνια ακούμε από κάποιους απο εσάς.
Δεν έλαβε ουδέποτε χώρα κάποιο ιστορικό γεγονός ή συμβάν στην πλατεία αυτή. Δεν ξεκίνησε καμμιά επανάσταση ή καμμιά εθνεγερσία από την πλατεία της κωμοπόλεώς μας.
Ας αφήσετε λοιπόν τις φαμφάρες τις κουτοπονηριές και τις κουτο-ανακηρύξεις προς αυτοπροβολήν και αποπροσανατολισμό και ας προσγειωθείτε εις την πραγματικότητα.
Κέντρο της πόλης μας είναι, πλατεία είναι, αλλά ιστορική δεν είναι. Δεν προσδιορίζεται, και δεν συνέβει σε αυτήν την πλατεία ουδέποτε κάποιο μέγιστο ιστορικό συμβάν για τον ελληνισμό, ΟΥΔΕΠΟΤΕ.
Όπως είναι όλες οι άλλες πλατείες γύρωθέν μας στα άλλα δημοτικά διαμερίσματα είναι και αυτή, μιά απλή πλατεία. Ας αφήσετε λοιπόν τις κουτοφραγγιές περί ''ιστορικού κέντρου'' και τις συναφείς ηλιθιότητες περί ιστορικών δέντρων και περί ιστορικών πλατειών διότι εις τα μάτια των γνωστικών είσθε και γίνεστε γελοίοι φουσκωμένοι ψευτο-δονκιχώτηδες. Βεβαίως εις τους αδαείς κυβερνάτε, γνωστόν και λογικόν διαχρονικώς.!
Εκτός, ξαναεπισημαίνω, και εάν έχει συμβεί κάτι εξαιρετικώς ιστορικό εκεί, στην πλατεία της Κύμης και δεν το έχουμε ακόμη μάθει εμείς, κύριοι κοκορο-φουσκωμένοι ψευτο-μουσολίνηδες.


ΤΕΛΟΣ
ΣΑΣ ΠΡΟΤΡΕΠΩ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΙΣ ΕΥΧΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΩΣ ΔΗΜΟΣΙΑ ΜΟΙΡΑΖΕΤΕ , ΝΑ ΤΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΜΕ ΤΑ ΠΕΡΙΤΤΩΜΑΤΑ, ΕΙΣ ΣΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ, ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΤΕ ΠΕΣΕΙ ΜΕΣΑ.


ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΔΕΝΤΡΩΝ ΚΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΩΝ