η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου θα φανεί ποιος λέει αλήθεια και ποιος ψέματα.. Ποιός ζητάει αναβολή από το δικαστήριο για να καλύψει τις πομπές του και ποιος βιάζεται για την απονομή δικαιοσύνης


Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται αύριο το πρωί η δίκη για την υπόθεση της πλαστογραφίας μετά από την μήνυση που έκανε  εργολάβος στο δήμαρχο Κύμης Αλιβερίου, που ενώ ήρθε στο δήμο  υπέγραψε δήλωση ότι εξέδωσε τιμολόγια για ανύπαρκτα έργα και τα χρήματα του τα παρακράτησε ο πρώην δήμαρχος Δ. Θωμάς.   Εν συνεχεία (μετά από πιέσεις που προφανώς δέχθηκε) αρνήθηκε την ύπαρξη της δήλωσής του λέγοντας ότι η υπογραφή του είναι προϊόν φωτομοντάζ…. 

Πάνω σε αυτή την ψευδή κατηγορία οι νέοι ορίζοντες κατασυκοφάντησαν το Θανάση Μπουραντά και μάλιστα στην προεκλογική περίοδο μοίραζαν φυλλάδια και έγραφαν στις εφημερίδες τους ότι ο Δήμαρχος είναι πλαστογράφος όταν εκτός από την υπόθεση του ελλείμματος για το οποίο είναι κατηγορούμενος ο Δημήτρης Θωμάς υπάρχει σε εξέλιξη και υπόθεση με 600 πλαστογραφίες στην ΔΕΥΑΚΑ την περίοδο της προηγούμενης δημοτικής αρχής. 

Το οξύμωρο από την πλευρά της αντιπολίτευσης είναι ότι λένε πως το αποτέλεσμα των εκλογών επηρεάστηκε από τις κατηγορίες που αντιμετώπιζε ο πρώην δήμαρχος ενώ η αλήθεια είναι πως αν ο Θανάσης Μπουραντάς δεν είχε δεχθεί τόση λάσπη θα είχε πολύ μεγαλύτερη διαφορά από τον αντίπαλό του.. 

Την Τετάρτη λοιπόν 11 Σεπτεμβρίου 2019 ο Θανάσης Μπουραντάς θα επιδιώξει να αποκαλυφθεί η αλήθεια και φυσικά δεν πρόκειται να ζητήσει αναβολή της εκδίκασης της υπόθεσης… 
Αναβολή είναι βέβαιο ότι Θα ζητήσουν ένας από τους δύο  (Θωμάς ή Μάγειρας) επικαλούμενοι κάποια δικαιολογία διότι δεν τους συμφέρει να αποκαλυφθεί γρήγορα η αλήθεια από τη δικαιοσύνη …. 
Αυτοί που συνήθως ζητάνε αναβολή είναι εκείνοι που ξέρουν ότι ψεύδονται… 
Για να δούμε ποιος θα ζητήσει αύριο εκδίκαση της υπόθεσης και ποιος θα κρυφτεί πίσω από αστείες δικαιολογίες;;;;