η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016

Διευκρινίσεις αντιπεριφερειάρχη Εύβοιας για την παραίτηση του συνεργάτη του.

Διευκρινίσεις σχετικά με την ανάρτηση για την παραίτηση του Ηλία Κρυονερίτη μας έστειλε ο αντιπεριφερειάρχης Εύβοιας Φάνης Σπανός..

«ο Χρήστος Μούτσιος δεν είναι 27. Έχει περάσει το κατώφλι των 30 ετών και οδεύει προς τα 31, αν και η αλήθεια είναι πως μικροδείχνει!

Επίσης, γενικότερα –όπως αναφέρει ο κ Σπανός-η διάρθρωση του γραφείου δε θα είναι ακριβώς στην (ομολογουμένως λειτουργική) δομή άτυπου Γενικού Διευθυντή, όπως ήταν ο κ. Γκοσιμίδας, αλλά με λίγο διαφορετικό καταμερισμό καθηκόντων, όπου ο Χρήστος Μούτσιος δε θα μπαίνει τόσο βαθιά μέσα στα υπηρεσιακά ζητήματα.





Επίσης , ο Χρήστος Μούτσιος έχει πάρει ΦΕΚ και εργάζεται πλέον επίσημα, αλλά δεν κρίθηκε σκόπιμο από την περιφερειακή ενότητα να εκδοθεί κάποια δημόσια ανακοίνωση.

Ο δε Ηλίας Κρυονερίτης σταμάτησε επειδή ήθελε να επιστρέψει στον ιδιωτικό τομέα και να εργαστεί ως λογιστής, είτε σε κάποια εταιρεία, είτε σε λογιστικό γραφείο. Ο Φάνης Σπανός αναφέρει επί λέξει « Με στενοχώρησε η επιλογή του αυτή και μου δημιούργησε το πρόβλημα της αντικατάστασής του, αλλά είχε την εντιμότητα να μου το ανακοινώσει προτού αρχίσει να αναζητεί εργασία και επίσης σε χρόνο σχετικώς ήρεμο που μου επιτρέπει να κάνω ομαλά τη μετάβαση».



Καταλήγοντας ο κ Σπανός αναφέρει ότι ξεκαθαρίζει τα παραπάνω επειδή, «ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, η σεναριολογία οργιάζει και πρέπει να βάζουμε τα πράγματα στο πραγματικό τους μέγεθος».