η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

Avanti o popolo, alla riscossa, Bandiera rossa


Έχουμε την εντύπωση ότι σε λίγους μήνες θα τρώμε μόνο ΠΑΤΑΤΕΣ –(Ντάϊσελ)ΜΠΛΟΥΜ….

Βλέπω τη θειά μου από το χωριό που έχει πάθει μια επαναστατική μετάλλαξη με το Βαρουφάκη και από εκεί που έτρεχε με τις πλαστικές σημαίες  στις συγκεντρώσεις του Αντώνη Σαμαρά είναι έτοιμη να φορέσει μπλουζάκι με το Τσε Γκεβάρα….
Τη φαντάζομαι όμως την ώρα που θα πάει να βάλει την κάρτα στο ΑΤΜ και δεν θα έχει χρήματα τι «καντήλια»  θα κατεβάζει για τον Μπαρουφάκη….
 Θα μοιάζει με τον Μπάρμπα μου (τον άντρα της ) όταν βλέπει τον Ολυμπιακό και σιχτιρίζει τον χασογκόλη τον Μήτρογλου τον οποίο αυτομάτως αποθεώνει ως παιχταρά του αιώνα όταν βάζει τη μπάλα στο πλεχτό!!!!



Εν τω μεταξύ η θεία έχει πάθει και άλλη μετάλλαξη…
 Την παίρνουν τηλέφωνο από εισπρακτικές εταιρίες για το δάνειο και λέει στην κοπέλα ότι δεν την αναγνωρίζει ως συνομιλητή και ότι θέλει να μιλήσει με τον ίδιο τον ιδιοκτήτη… ¨όχι με τον διευθυντή του τοπικού καταστήματος αλλά.... με το Λάτση και τον Σάλα!!!!!



Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa, Bandiera rossa.
Avanti o popolo, alla riscossa,
Bandiera rossa trionferà.

Μετάφραση
Εμπρός λαέ, ξεσηκώσου!
Η κόκκινη σημαία, η κόκκινη σημαία
Εμπρός λαέ, ξεσηκώσου,
Η κόκκινη σημαία θα θριαμβεύσει.


Υ.Γ. Μεγαλύτερη πλάκα έχει ότι όταν δεν θα έχουν χρήματα τα Α.Τ.Μ. εμείς θα ψάχνουμε για κανένα ραδίκι στα περίχωρα της Δίρφυς ενώ ο Βαρουφάκης θα πίνει τεκίλες σε κάποιο μπαρ του Τέξας!!!