η ταυτότητά μας

η ταυτότητά μας

Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016

Αγωγή αποζημίωσης εκατοντάδων δις ευρώ κατά της τρόικας

Καθώς το ΔΝΤ συνομολογεί τα λάθη του στο ελληνικό πρόγραμμα, ο Νότης Μαριάς δείχνει στην κυβέρνηση ποιο είναι το ελληνικό μπαζούκας και της ρίχνει το γάντι

Γιατί οι κομμουνιστές δεν αφήνουν τον κόσμο να δουλέψει;



Στον πραγματικό κόσμο, στην πραγματική οικονομία, δεν κινείται κάτι. Αυτό που λέγαμε κάποτε αγορά βρίσκεται σε προχωρημένη σήψη.

Δεν υπάρχουν δουλειές, δεν υπάρχει δραστηριότητα. Κι ό,τι πάει να αναπνεύσει το πνίγουν η παρεμβατικότητα του κράτους και η υπέρογκη φορολογία.

Ξύρισε το μουστάκι ο Δήμαρχος Χαλκίδας!!!!



Αγωγή αποζημίωσης εκατοντάδων δις ευρώ κατά της τρόικας

Καθώς το ΔΝΤ συνομολογεί τα λάθη του στο ελληνικό πρόγραμμα, ο Νότης Μαριάς δείχνει στην κυβέρνηση ποιο είναι το ελληνικό μπαζούκας και της ρίχνει το γάντι

Κυριακή 21 Αυγούστου 2016

αναγούλα ....(αλλά διδακτική)


Ο Θανάσης Καρτερός, υπήρξε παλαιότερα, λάβρος αρθρογράφος του «Ριζοσπάστη», και τώρα λασπογράφος από την καθεστωτική«Αυγή».


Μεταξύ μας, βέβαια, και για να είμαστε δίκαιοι, δεν άλλαξε ο Θανάσης. Αυτός σταλινικός ήταν και σταλινικός παραμένει!
Η «Αυγή» άλλαξε τραγικά. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία…


Η επίθεση του κ. Καρτερού κατά του Πύρρου Δήμα δεν είναι απλή κακοήθεια, δεν είναι σκέτη βλακεία, είναι μοναδικός συνδυασμός κακοήθειας και βλακείας.

Άλλο ξεπούλημα κι άλλο ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ!



Αν ο Καμμένος ξέρει τι υπέγραψε στη σύμβαση για τα 14 αεροδρόμια με τους Γερμανούς πρέπει να παραιτηθεί ΤΩΡΑ από ΥΠΕΘΑ! 
O εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ στην Εύβοια Χρήστος Θεοδουλίδης έχει κάνει γαργάρες τις προδοσίες των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ...
Έκανε επαναστατική γυμναστική μόνο κατά του Αντώνη Σαμαρά  .... Το είδος των γενιτσάρων ήταν ανέκαθεν το χειρότερο!!!!

Σάββατο 20 Αυγούστου 2016

Κατερίνα Στεφανίδη: Ιπτάμενη και χρυσή



Η Κατερίνα Στεφανίδη ανέβαση την ελληνική σημαία σε ύψος 4,85 μέτρα, όσο ήταν δηλαδή το άλμα της στον τελικό του επί κοντώ με το οποίο κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο αγώνισμα, στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Ρίο.

Το επιστέγασμα μιας σπουδαίας καριέρας σε ηλικία μόλις 26 ετών. Η Κατερίνα Στεφανίδη με άλμα στα 4,85 μέτρα στον τελικό του άλματος επί κοντώ, κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο αφήνοντας στη δεύτερη θέση την Αμερικανίδα Σάντι Μόρις, η οποία είχε την ίδια επίδοση αλλά με μια προσπάθεια περισσότερο ενώ 3η κατετάγη η Νεοζηλανδή Ελίζα ΜακΚάρτνεϊ.

Η φετινή πρωταθλήτρια Ευρώπης άφησε τα 4,35 και τα 4,50 ξεκινώντας τον αγώνας από τα 4,60, ύψος το οποίο πέρασε με χαρακτηριστική άνεση.

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2016

Θα φύγουν με το χερούλι της καρέκλας στο χέρι




Ένας φίλος μου έλεγε μια ιστορία για έναν χουντικό Μητροπολίτη που αρνούνταν να εγκαταλείψει τη θέση του, στη Μεταπολίτευση.


Όταν μετά από επανειλημμένες δικαστικές αποφάσεις, συνέχισε να αρνείται να φύγει, η αστυνομία τον πήρε κυριολεκτικά, σηκωτό από το γραφείο του. Ήταν όμως τόση η λύσσα να μην αφήσει την καρέκλα του που του έμεινε το χερούλι στο χέρι!


ο Πανούλης τυφλωμένος από την εξουσία (μαζί με τον Αλέξη) έχει κάνει ταξί τα πολεμικά ελικόπτερα




Με ελικόπτερο του στρατού τύπου Huey, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας παρέλαβε τον πρωθυπουργό από την Άρτα για να επιστρέψουν μαζί στην Αθήνα μετά την ιδιωτική επίσκεψη στο χωριό του (!) όπως αποκάλυψε το εξειδικευμένο επί στρατιωτικών θεμάτων site «onalert».



Σύμφωνα με τις πληροφορίες της δημοσιογράφου κας Ηλιάδη, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αποφάσισε αιφνιδιαστικά χθες το πρωί να επισκεφθεί την Ήπειρο.

Ειδοποίησε πρωινιάτικα τον Αρχηγό ΓΕΣ, έγινε κινητοποίηση, σηκώθηκε το ελικόπτερο, επισκέφθηκε απρογραμμάτιστα (μάλλον για το θεαθήναι) κάποιο στρατόπεδο στα Γιάννενα.

Στην συνέχεια προσγειώθηκε στην Άρτα, (όπου δεν υπάρχει ελικοδρόμιο), παρέλαβε τον κ. Τσίπρα και στις 16.00 επέστρεψαν στη σχολή Ευελπίδων στη Βάρη (το ελικόπτερο του στρατού δηλαδή χρησίμευσε περίπου ως …ταξί για την ιδιωτική επίσκεψη του πρωθυπουργού στο χωριό του!).

Πέμπτη 18 Αυγούστου 2016

Τόσο πολύ κοστίζουν οι επισκευές για τις κολόνες του δημοτικού φωτισμού στον πεζόδρομο της Αβάντων;;;;

Η κολόνα της λάμπας στον πεζόδρομο της Αβάντων (πίσω από τα δικαστήρια-μπροστά από το κατάστημα Χανιόγλου) έχει επηρεαστεί από την οικονομική κρίση....
 Μοιάζει με φορολογούμενο που έλαβε τον ένφια από την εφορία και έχει γύρει το κεφάλι προς τα κάτω... η άλλη κολόνα μπροστά από το κατάστημα του Αίσωπου λίγο πιο πέρα είναι σα να έχει χτυπηθεί από γιαπωνέζικο σεισμό...
Την πιάνεις από τη μέση και παλαντζάρει σαν κατάρτι ιστιοπλοϊκού σε καταιγίδα...
Ο δήμος Χαλκιδέων μάλλον δεν έχει χρήματα για να τις επισκευάσει...
 Τα ξόδεψε όλα για βεγγαλικά κουρσεύοντας τον ευβοϊκό...

Δεν είμαστε μόνο εμείς για τα πανηγύρια


Μετά την εμφάνιση του πρωθυπουργού σε πανηγύρι της Αρτας παρηγορηθήκαμε ως Χαλκιδαίοι διότι δεν είναι μόνο ο δήμος μας για τα πανηγύρια….

Από Σεπτέμβρη αρχίζουν να καταφθάνουν τα κατασχετήρια για χρέη σε εφορίες τράπεζες και ασφαλιστικά ταμεία….



 Εμείς όμως στη Χαλκίδα δεν πτοούμαστε από κάτι τέτοια..

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2016

Το τελευταίο κόλπο ενός πρωθυπουργού για τα πανηγύρια



Μετά από διαφόρους υπουργούς του που διέπρεψαν στο τσάμικο, στο χορό το ρίξε χθες και ο Αλέξης Τσίπρας σε πανηγύρι στην Άρτα – κάτι με τους χορούς στις πλατείες των χωριών, κάτι με την απελπισμένη μανία της να ελέγξει με κάθε τρόπο την ενημέρωση, κάτι με τις τερατώδεις απόψεις της περί αναθεώρησης του Συντάγματος, κάτι με τις ιδέες της περί εκλογών, η κυβέρνηση της Αριστεράς όλο και περισσότερο φέρνει προς τους απριλιανούς.

Δημοσιοκάφρος της αυγής έπιασε στο βοθροστόμα του και τον Πύρρο Δημα!!!


Το μόνο σχόλιο που έχουμε να κάνουμε για το συντάκτη της Αυγής που τόλμησε να κάνει "κριτική" στον Πύρρο Δήμα ολυμπιονίκη της Άρσης Βαρών και πρότυπο αθλητή είναι....

 Άντε γαμήσου ρε κομματόσκυλο του Τσίπρα....



Αυτοί που αδιαφόρησαν για το «τι θα πει ο κόσμος»



Αν κάτι με γοητεύει φοβερά στις ιστορίες πίσω από τα μετάλλια της Άννας Κορακάκη και του Λευτέρη Πετρούνια, είναι η άρνηση τους να εγκαταλείψουν τα όνειρα τους υπέρ της εθνικά μίζερης νοοτροπίας που λίγο-πολύ συνοψίζεται στην ανατριχιαστική φράση «τι θα πει ο κόσμος».



Κι αν η Άννα Κορακάκη είχε την…τύχη να μην καταλαβαίνει ουσιαστικά κανείς με τι ακριβώς ασχολείται, είμαι σίγουρος ότι ο Πετρούνιας θα είχε βαρεθεί να ακούει ότι ασχολείται με κάτι που είναι κυρίως «για τις αδερφές και τις μπαλαρίνες».

Κατασχετήρια – φωτιά στους οφειλέτες: Πληρώστε αλλιώς χάνετε την περιουσία σας


Σε δεινή θέση θα βρεθούν χιλιάδες φορολογούμενοι και δανειολήπτες καθώς χιλιάδες κατασχετήρια για χρέη έρχουν αρχίσει να αποστέλλονται καλοκαιριάτικα.


Πρόκειται για εντολές κατάσχεσεις που μπορούν να εκτελεστούν άμεσα καθώς δάνεια και ληξιπρόθεσμα ξεπερνούν τα 215 δισ. ευρώ.

Πέφτει το Σεπτέμβριο ο Τσίπρας εάν δεν πληρώσεις τον ΕΝΦΙΑ!

eviain: Ακούστε τι έλεγε πριν λίγο καιρό ο απόλυτος 
πολιτικός απατεώνας



Πέφτει η κυβέρνηση Τσίπρα εάν οι Ελληνες φορολογούμενοι συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο επανασταστικό κίνημα της μεταπολίτευσης δεν πληρώσουν τον EΝΦΙΑ από τον οποίο η κυβέρνηση υπολογίζει να εισπράξει κοντά στα 2,7 δις ευρώ!!!

Ρίο 2016: μένει Βραζιλία ο Λευτέρης Πετρούνιας για το Ολυμπιακό γκαλά





αλλαγή στα πλάνα του Λευτέρη Πετρούνια και στην ημερομηνία της επιστροφής του στην Ελλάδα καθώς κλήθηκε και θα πάρει μέρος στο Ολυμπιακό γκαλά της γυμανστικής, που διεξάγεται αύριο το απόγευμα.



Σπύρος Γιαννιώτης: ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΥΠΟΚΛΗΘΗΚΕ






Ο αργυρός Ολυμπιονίκης στα 10χλμ. κολύμβησης σε ανοιχτή θάλασσα στους Ολυμπιακούς του Ρίο Σπύρος Γιαννιώτης παρέδωσε μαθήματα ήθους και ψυχής.

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2016

Μία δεν πιάνει ο Ρέμος μπροστά στον Πάνο Καμμένο[VIDEO] Η συναυλία της χρονιάς στην Παναγία της Τήνου

video από το σόου του Πάνου στην παναγία της Τήνου


Μακελειό ΕΡΤ-ΣΚΑΙ για την μετάδοση της συναυλίας του Πάνου Καμμένου από την Παναγία της Τήνου!

Η κρατική τηλεόραση κατηγορεί τον ΣΚΑΙ ότι της υπέκλεψε από αέρος (διαστημικός σταθμός) την τρίωρη μετάδοση της συναυλίας στην οποία συμμετείχαν οι φανατικοί “τζιχαντιστές” της ορθοδοξίας ενώ πλήθος κόσμου γονυπετείς περίμεναν το θαύμα. Ο καθένας ότι θαύμα επιθυμεί καθότι αυτή τη μέρα χιλιάδες οξυδερκείς πιστοί σπεύδουν στην ομώνυμη εκκλησία οι ταμίες της οποίας κάνουν χρυσές δουλειές.

Είναι ίσως η μόνη μέρα του χρόνου που μία εκκλησία κονομάει περισσότερη κασαδούρα από το Nammos του αρχιμανδρίτη Ζαννή. Αναρωτιέται κανείς εάν υπήρχαν ελεγκτές του ΣΔΟΕ στο ναό κι αν κοβόνται αποδείξεις. Διαφορετικά θα πρέπει πάραυτα ο Ναός να βάλει POS συνδεδεμένο με παρατράπεζα της βουλγαρικής μαφίας.


Βούλιαξε στα δείπνα – Εκτός βουλής η Ενωση Κεντρώων, μόλις 2,1%


Κατακρημνίζονται τα ποσοστά της Ενωσης Κεντρώων. Το κόμμα του Βασίλη Λεβέντη χάνει σχεδόν 3 ποσοστιαίες μονάδες από τις μετρήσεις του Μαίου του 2016. Τότε η Ενωση Κεντρώων φλέρταρε με το 5% ενώ σήμερα τα ποσοστά της δείχνουν ότι σε περίπτωση εκλογών δεν μπαίνει στη Βουλή! Συγκεντρώνει μόλις ένα 2,1%.

Τετάρτη 10 Αυγούστου 2016

«χρυσή» η Αννα Κορακάκη ανέβασε την Ελλάδα στην κορυφή του κόσμου



Η Ελλάδα στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου. Η Αννα Κορακάκη στέφθηκε χρυσή Ολυμπιονίκης στο πιστόλι 25 μέτρων, νικώντας στον τελικό 8-6 τη Γερμανίδα Μόνικα Καρς.



Το παράπονο της μητέρας Κορακάκη: Τώρα ενδιαφέρθηκαν Πολιτεία και ΜΜΕ - Δίναμε μάχη για τα αυτονόητα


Ενα παράπονο εκ βάθους εξέφρασε η μητέρα της χρυσής Ολυμπιονίκη, Αννας Κορακάκη για την στάση Πολιτείας και ΜΜΕ.
Οπως είπε η Φωτεινή Χριστοδούλου μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ούτε η πολιτεία αλλά ούτε και τα μέσα ενημέρωσης έδειξαν ενδιαφέρον στην Άννα και στα αλλά παιδιά που αγωνίζονται σε λιγότερο δημοφιλή αθλήματα. Σημείωσε μάλιστα ότι αν είχε το ενδιαφέρον που έχει τώρα, θα είχε κάνει περισσότερα πράγματα και πιο γρήγορα.